Asl_93 gulcingulcin biz Alp Arslan koycaz canım inşallah 😍🙏🏼 Arkadaşımın oğlu var aren adı 😍 bence çok güzel. Anlamı; çöldeki parlak kum tanesiymiş 😌
58_edaygmr_58 gulcingulcin benim oğlum olsaydı adını yiğit koyucaktık Ama poyraz doruk kuzey Arel de çok güzel isimler 🌸
Anneoluyorum93_ Asl_93 eğer erkekse bizim dr Alparslan olacak inş😍 hep sevdiğim bir isimdi çok asil geliyor
Asl_93 Anneoluyorum93_ evet canım bana da çok güzel geliyor ☺️ Soyadımız ile de çok uyumlu Alp Arslan Özalp olacak inşallah 🙏🏼 Kafiyeli uyumlu gibi 😍
hatice_akbal gulcingulcin Emir Kaan , Yagız efe , Muhammed , Enes , Ayaz , Aras , Ömer Asaf , Batın Araf , Deniz , Tolunay , Yigit , Yusuf .... 😊
Ozbur gulcingulcin oğlum olsaydı Mehmet Eymen koyacaktım. Mehmet babamın adı Eymen de hamile kalmadan önce yaşadıklarına çok üzülüp günlerce ağlayıp Allahım bana bir erkek evlat verirsen adını Eymen koyucam diye dua ettiğim bi meleğin adı. O ay hamile kaldım ama kızım olacak 😊
gulcingulcin ikiprensannesiiii Aynen ya biz de öyleyiz.Yani kararsız kaldığımız isimler bile yok.Hiç isim yok 😊
Elfydr gulcingulcin Deniz 💙 hep hayalim di. Kızımın adı Duru şuan %85 erkek dedi doktorumuz ama kızda olsa erkek de Allah kısmet ederse Deniz olacak. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏