Merhaba 26 Şubat günü saat gece 1 gibi uykumda sert bir sancı girdi. Sancı 2 dk. Kadar sürdü. Geçince kalkıp tuvalete gittim. Gaz sancımı acaba dedim. Daha sonra tekrar yattım. Sonra gece 1:45 ‘de yine aynı sancı ile uyandım. Ikınma isteği ve sanki büyük tuvaletin gelmiş gibi hissstim. Sonra belli aralıklarla küçükler tekrarladı büyükler 45dk.’dan 30 ve 20 dk.’lara düştü. Başta panik yapmak istemedim. Sakin bir şekilde evde
sancıları yaşadım O arada pembemsi çok az lekede geldi. Kasılma programından takip ediyordum. Uygulamada “Çantanı alıp hastaneye gitme vakti geldi” bildirisi geldi. İşte o zaman eşimi uyandırdım. Doktoru aradık anlattık. Doktor panik yapmayın azcık bekleyin dedi ama 15 dk. Sonra şiddetli bir sancı ile suyum indi😱. Doktor hastaneye geçin geliyorum dedi. Bizde şok halde çıktık. Çok komik anlardı. Anlamsız panik var ama bi yandan herkes sakinmiş gibi davranıyor🤣 Benim yine sancılarım devam ediyor bu arada. Annelere haber verildi. Hastaneye geldik. Tabi benim daha önce açık miyom ameliyatım olduğu için sezeryan olmak zorundaydı. Nts bağlandım sancılar yaba yaptı tabi. Benim derdimde “Beni muayene etmeyin. Sezeyanım ben. “ diyorum ama mecbur alttan yaptılar muayanemi. 4 cm açılmış. Doktor gelenene kadar dahada açılmış. Acil aldılar sezeryanı. Doktorum mecbur olmasak çok rahat doğururdun dedi. Ama mecbur belden aşağımı uyuşturup yatırdılar beni. Kafam oldu tabi birwz🤣 başladım konuşmaya. Herkes çok eğlenceli ve tatlıydı. Birden bizimki çıktı 🥰 simsiyah saçlar, koca ayaklar 🥰 Ben şok bunu nasıl taşımışım diye. 3300 kg. Doğdu. 9 yıldır evliyiz hiç çocuk istememiştik. Yaş ilerliyor 1 tane olsamı acaba yaptığımız bi bıdık. Tabi herkes bizden umudu kestiği için çok heyecanlanmıştı. Sabah 5:28’de doğdu. Ve gerçekten bu sevgi tartışılmaz ve kıyaslanmazmış başka sevgi ile🥰 Allah isteğen herkese versin diyelim. Çok güzel ve çokta korkulcak bir süreç değilmiş. Ve hepinizi öpüyorum 😘