[silindi] Rahmi ters olan arkadaşlar var mı ? Bu durum normal doğuma engel mi ? Kabızlık kaçınılmaz mı ? Merak ediyorum 🤲🏻
Nevink [silindi] benimde rahmim ters ama bunun hicbr seye engel olmadigini soyledi gittigim her doktor sadece adette ve iliskide agri olabilirms o kadar
Meren429 [silindi] merhaba benimde rahmim ters. Hic bi sıkınti olmuyor hamilelikte ilk zamanlar tersken bebek buyudukce one geliyor normale dönüyor dogumdan sonra tekrar tersine dönüyor. Doktor bana sag yada sol elini kullanmakbgibi renkli yada lahve gozlu olmak gibi bi ozellik demisti sadece. Adet sancisi ve iliski sirasi agri olabiliyormus bazilarinda
Sewimli [silindi] benimde rahmim ters ama bebek 12 haftalıkken yerleşince rahim dönüyor merak etme normal Doğuma engel değil tek dert ilk 8. Haftaya kadar bebiş karından zor gözüküyor hatta ben 11. Haftada karından görmüştüm 😊
[silindi] [silindi] benimde rahmim ters canım sadece gebeliğimin ilk ayları çok kasık ağrım oldu aşırı. Oda rahim ağırlaştıkça normal şekline dönüyomuş kaslar kasıldığı için de ağrı yapıyomuş şu an 5 aylık hamileyim son kontrolüm de rahmin normal şekline dönmüş dedi doktorum herhangi bir şeye engel değilmiş
Anneoluyorum93_ Benim de rahmim ters, annemin de öyleymiş. Normal doğum yapmış gayet 😁 sadece adet ağrıların daha çok oluyo diye biliyorum onun dışında dogurganlıga ya da normsl doguma vs bi engeli yok biliyorum
Sedocan Arkadaşlar benimde rahmim geriye dönükmüş doktorum söyledi bebek 7 haftalık keseyi bebeği kalp atısı hep alttan kamerayla bakıp gördü ben artık karnımdanda görünsün istiyorum ne zaman karnından görünür
Mmbk Sedocan 7+3 haftalıkken karından görünmüştü ama çok sıkışıp gitmen gerekiyor idrar torbası rahmi sıkıştırıp yukarı çıkarıyormuş
Mmbk [silindi] benim de ters 32 haftadayım doktor normal doğum dedi inşallah bi aksilik çıkmazsa normal olacak
Cucu2015 Benim de ters. İlk gebeliğimde karından görmede sıkıntı olmamıştı hiç. Ama ikincide karından kalp atışını dinleyemiyoruz 🤷🏻♀️ Bugün 11 haftalık oldu bakalım bu sefer karından duyulacak mı? İlk haftalar da çok ağrılı oldu bu sefer. Şu an azaldı. Belki düzelmiştir rahim
Gamzedngdn [silindi] benimde rahmim tersmiş hatta hamile kalmama engel olmuş bir doktor el muayenesi ile düzeltti 1 hafta sonra gebe kaldım. Ama normal doğuma engel değil diye biliyorum ve 22+3 hamileyim hiç kabız olmadım
Gamzedngdn [silindi] bazı kadınlarda bitişik yada yer etmiş olur dedi seninkide tekrar tera dönecektir dedi bana da hatta bir elini vajina ağzından bir elini karnımın üstünden tutup karnımın içini bişeyler yaptı bende bilmiyorum ama kadın prof du o yüzden içim rahat yatmıştım çatala