Eesraelmas Fsm6638 benim son adet tarihim 23 Aralık 2019 normalde bunun 9 haftalık olması lazım adete üç gün kala tutmuş
Esila4549 Eesraelmas kürtaj yapma sakın daha cok erken ben 7 haftada da gordum kız kardesım 16 haftalıklen gordu cinsiyeti ile aynı anda en az 10. 11 haftaya kadar bekle en gec 15. 16 ya kadar bekle zaten sağlıksız olsa kendisi düser seni zehirlemez 20 haftadan önce
Eesraelmas Esila4549 inşallah canım bende bekleyeceğim zaten zararı olmadığını öğrendiğim çok iyi oldu teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻
yumukeller Eesraelmas 6+3 te gittim doktora kese var ama ne kalp atışı ne bebek görünmuyor dedi..hemen düşük olmaması için ilaç yazdı. Bana da çok olumsuz konustu doktor.bi bu bebekten ümidini kes demedigi kaldı. Pskolojim bozuldu. 4 gun sonra başka doktora randevu alıp gittim. Kalp atışlarıni duydum. Bebek olusmustu. Gittiğim doktorla durumu paylaştım. Öyle seymi olur 10. Haftaya kadar bile duyulmuyor bazen demişti. Sakin kötü düşünme. Başka bir doktora muhakkak görün.
Eesraelmas yumukeller iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi ama bekleyeceğim içimden bi ses bebeği göreceğimi söylüyor
inancin_annesi Eesraelmas ben yaşadım canım boş gebelikti 8. Haftaya kadar bekledık hiçbirsey yoktu kesenin içinde ılk gebeliğimdi sonra kürtaj oldum, ama senın onunde dha 2 hafta var dua et 🤲🏻 Insallah bebeğini görursun
Tubasim Eesraelmas canım dua edicem sana insallah bebeğin seninledir 🙏🏻 Ben yaşadım boş gebelik 7.haftada kesinleşmişti. Yolk saç olusmadıysa ve kese 25 ml olduysa hala bebek yoksa boş gebeliktir. Belki senin kese daha küçüktür vakti vardır .
cagla24 Eesraelmas benimde geç döllenme sata göre 7+1 im ama ultrasona göre 6+1 bugün. Dün gittim beta 15,572 çıktı ultrasonda kese göründü ama bebek görünmedi. Haftaya cuma tekrar gideceğim bebeği görebilmek için ve o zaman tam 7 haftalık olacak
derya_sen52 Merhaba, bende 5+6 iken gittim iki gün önce benimde kesenin büyüdüğünü söyledi ama bebek görünmedi. Karındsn ultrasonda kese bile görünmüyor. Birde presentası oluşmuş dedi.10 gün sonra gel yine bakalım dedi. Çok korkuyorum boş gebelik çıkar diye 😔
mavisimm Eesraelmas Canim bende 6 haftalik gittigimde kese gorundu ama bebek gorunmedi. Doktorum hic uzulme yolk kesesi gorunuyor bos gebelik degil eminim, haftaya gel bebegide kalp atisinida gorelim dedi. Yani 7 haftalikken gormustuk bizde. 9-10 haftaya kadarda bekleyebilirsin kotu haber alsanda hemen kurtaj olma.
Eesraelmas mavisimm sende yolk görünmüş bende o da yoktu alttan baktı yine göremedim dedi ama benim hesabıma göre bebek 4+5 geç döllenme olmuş ondan da olabilir mi ?
yumukeller Eesraelmas sana zararı dokunmadigi sürece bekle. Bol dua et piskolojide çok önemli karamsarlığa kapılma sakin canım
Tubasim Eesraelmas haftaya kadar bekle canım bebeğini göreceksin Allah’ın izniyle kesen daha küçükmüş
gulebedir Eesraelmas canım benim kesem 23 mm di 25 den sonra bebek olusmuyo olusmasi zor gibi bişey dediler hemde 7. haftada ama 8. haftada kalp atisini duydum gercekten Rabbim ol derse oluyor olcuye filan bakmiyo
brcakyll Eesraelmas canım bende de aynı durum oldu doktor değiştirdim açıkçası çünkü 10/12 haftaya kadar bekleyebiliyorsun her hafta doktor çağırdı kontrole beni ve 10haftamda doldu kalp atışını ve bebeğimi gördüm şuan 27 haftaligim tek doktorla kalma derim zate o daha küçücük şuanda
Eesraelmas brcakyll çok sevindim senin adına darısı bana olur inşallah 🙏🏻 Bekleyeceğim yapacak bişeyim yok 🤷🏻♀️