TahsiNida Antalya’da memnun kaldığınızın çok iyi bi kadın doğum doktoru diyebileceğiniz doktor varmı?
Gulcobanoglu TahsiNida Ben Akif köseyahyaoğluna gidiyorum Ofmde. Yeni geçtim bu doktora. Daha önce nalan cihangir’e gidiyordum
010795 Atatürk devlet hastanesinde bade ılgın Özel vitale hastanesinde Koray duman Akdeniz şifa hastanesinde göknur öztürk Araştırma hastanesinde tahir uslukaya bunlarn hepsiyle görüştüm hepsi de güzel doktor👌🤣
Ayse0007 Gulcobanoglu merhaba bende yaklaşık 2 yıldır akif beye gidiyorum ve çokta memnunum çok ilgili ve bilgili bir doktordur kendisi
Gulcobanoglu Ayse0007 ben sezeryan yanlısı diye duydum doğru mu peki ? siz 2 yıldır tanıyorsunuz ben daha yeni geçtim Akif beye 😊
_defnee TahsiNida erken Doğum riskim var başka şehirdeydim. Aradım kabul etti beni. Antalya’ya geldim ev tuttuk. Her hafta gidiyorum. Vatsaptan da bişey olduğunda yazıyorum hep. Çok iyi doktor.
TahsiNida Medicalde bildiğiniz bayan varmı peki eşimin işi nedeniyle medical hastanesi bize indirim yapıyor o yüzden orayı tercih etmek istedik eşimde bayan olsun diyor bildiğiniz varmı ?
Olich TahsiNida Memorial Dr.Gülbin Desteci İşgören son 2 senedir gidiyorum müthiş bir yaklaşımı var. Şu an 35+3 haftadayım. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Meralll Benim dr um Vitale hastanesinde Koray Duman. 2,5 yıldır tanıyorum. Şu an 28 haftalık olduk. İlgisinden memnunum, umarım doğum da iyi geçer.. doğum yapan kişiler çoğunlukla memnunlar duyduğum kadarıyla