AlvG 2.5 aylik hamileyim ve saclarim cok dokuluyor. Hamile kalmadan oncede dokuluyordu ama simdi daha cok arttı sanki ne yapmalıyim
Gunesaydeniz AlvG mühendisinoğlu diye İnstagram hesabı var orada şampuan önermişti herkes memnundu bir bak istersen
Zehramomm AlvG 30 a kadar benim yoluyolarmış gibi döküldü saçımı açar toplardım bir sürü saçlar gelirdi elime şuan hiç dökülmüyor
Gnl123 AlvG 28-30 haftalara kadar oyle bir dokuluyordu ki,Allahtan saçim çoktu,şimdi normal,yarısı kadar kaldı nerdeyse,bebekten sonra artmazsa böyle daha çok sevdim😄
MCY İlerleyen aylarda dökülmesi duracaktır hiç dökülmeyecek gürleşecek hatta ama doğumdan sonra tekrardan eski haline dönüyor ☺️
nursenakaynak01 AlvG ilk aylar benim de oldu doktoruma soyledim vitamin degerim düşük cikti o yuzdrn dokuluyor dedi suan baya bir gurlesti diyebilirim doktorum islak sacini tarama banyo öncesinde ve çıkınca kuruduktan sonra tara farkli goreceksin dedi ve gercekten de oyle oldu suan com çok az sayida oda normal
merveugurlu AlvG benımde çok dokulmuştu demir ilacı kullanmaya basladıktan bir süre sonra sonra dokulmem durdu . Doktorunuz demir takviyesi verdiğinde bir süre kullandıktan sonra sizinde saç dökülmeniz durucaktır şuan hiç dokulmuyor saçlarım .