Mihrimah89 Ben hataydayım hanımlar sabaha kadar uyumadım bomba sesleri buraya kadar geliyo rabbim yar ve yardımcımız olsun
Papatya-20 Hacer_hsgr allahım güç kuvvet versin size ve siz gibi eşleri kardeşleri asker olanlara 🙏🏻evladınızı saglıcakla kucagınıza alın inşallah rabbim analı babalı büyütsün
gulebedir Mrv1234 benim eşimde askere gidicek nisan da uzmanliga basvurucak zorlaniyo musunuz goreve filan gidince alistiniz mi
Deletedmom127 gulebedir keşke gitmese... Çok zor..🙁 Suriye'ye yollarlar hemen.. Yıllarca aylarca ayrı kalırsın... Bi haber alabilmek için kafayı yersin.. Psikolojin alt üst olur.
Mrv1234 gulebedir zamanla alisiyosun canim ne kadar olursa isde herfun biswy olacak korkusu batidada dogidada imkani varsa baska bisi bulsun canim benim fikrimce
Esengl gulebedir bulundugu bırıme göre değişebılıyor bence benim eşim jandarma asayiş esenboğa havalimanında vipte çalışıyor mesela kendını gelıstırmeyle alakalı bır durum herhalde diksiyon üniversite oldugu sürece iyi yerlerde olabılıyolar
OguzKaan adm amin rabbim mekanlarını cennet eylesin ateş düştüğü yeri yakıyor Rabbim ailelerine sabır versin.
Kzbn Allah Rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailelerine de sabır versin. Çok Zor çok üzücü Allah daha fazlasını yaşatmasın
Melisaycl Esra_51 karnini sivazla yanlardan alttan faln hafif hafif bastir karnina soluna yat muzik faln ac tepki veriyolar oyle yani benim bebegim veriyo
bilaloguzunannesi Pilatescadisi aynen haklısınız tek burası değil ki instagram facebook halen kullanamıyorum