Aysenozturk007 Selimem adm benim eşim suriyede. Durumları öğrendiğimden beri ağlamaktan helak oldum.. Şükürler olsun ki ondan haber aldık ama ben öteki aileleri düşünemiyorum bile. Sizden ricam var Allah rızası için bu gece onlara dua edelim Allahım düştüğümüz bu dar karanlık yerden bizleri cıkarsın. Eşlerimizi doğmamış çocuklarına bizlere bağışlasın rabbim...
Aysenozturk007 Aysenozturk007 Klccctugce benim eşimde suriyede canım şükür ki haber alabiliyoruz Allah hepsini korusun
Betulsna Aysenozturk007 Aminn Aminn bizde haberleri duyduk perişan olduk. Rabbim bu mübarek günde onları kahreylesin. Rabbim tüm Mehmetçiğimizi, askerimizi korusun.
Selimem Aysenozturk007 amin yarabbim namaz kıldım. Dua mi ettim rabbim korusun askerlerimizi şehirlerin mekanı cennet olsun sen koru vatanımızı bizleri Allahım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Emk5341 Rabbim askerimizin yardımcısı olsun, ayaklarına taş değdirmesin inşallah. Zalimlere gün yüzü görmek nasip olmasın. Bolca dua edelim.
s_s_y Allah askerimizin yar ve yardımcısı olsun. Suriyede görevli olan tüm asker eşlerine sabırlar diliyorum. Allah sizleri, evlatlarınızı, kahraman eşlerinizi ülkemize bağışlasın. Haklarınızı helal edin 🤲🏻❤️
Tubininmercimegi adm canım asker eşleri allah hepimizin yardımcısı olsun eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Şuan bi ortak noktamızda yaşadığımız o stres dua edelim bol bol 😔
AysennHE adm Allhim yar ve yardımcıları olsun Rabbim bu hayırlı mübarek günde askerimizi polisimizi korusun yakınlarına da Sabırlar versin inşallah🤲