Birnehirbirdeniz Guneshandem ne kadar çok stres yaparsan o kadar olmuyo bende ole yim ve 40+1 olduk nisan geldi sanci yok
Birnehirbirdeniz Guneshandem cnm bnm ikinci gebeliğim ilki normaldi bunda da normal istediğim icin sezeryan bahsi geçmedi daha bakalim
Guneshandem @Birnehirbirdeniz benim nişanım falan da gelmedi öyle bi sancım falan da Yok yalan Yok stres yapmıyorum ama çok merak ediyorum elimde değil 🙁 ve sanki daha fazla yormaya başladı beni gibi geliyor
Birnehirbirdeniz Guneshandem evet son zamanlar daha çok yoruluyor insan daha çok strese giriyo hareket etmek zorlaşıyo insan olsun btsn istiyor bakalim
Asilduru DenizadanTalay bi de her gün doğurdun mu diye arayanlara ne demeli😭 insan bıkıyor aynı muhabbetlerden
AyeglKrkKaragzel Birnehirbirdeniz ben bugün gittim dr salı günü gel açılma var mı bakalım dedi açılma varsa suni sancı yoksa suni sancı işe yaramaz ddi
Birnehirbirdeniz AyeglKrkKaragzel neden yaramiomus valla okuyoruz açılmasız suni sanci yla doguranlari günü gecio diyip dogumu baslatanlari ben bu doktorları anlamıyorum
Birnehirbirdeniz AyeglKrkKaragzel hayırlısı olsun bakalım benmde nisan geldi sanci yoktu bu aksam belim ağrıyor yine pembe yle karışık akintim geldi bakalım ne zaman olcak p.tesi dogursam bari kontrole gtmeden 😀😀
GlahBilgiliPelit Bebegimm bu kızlar ne kadar inatçııı 😍😍 normalde erkek geç gelir ama bizim forumda genelde kızlar naz yapıyor 😂 benim kızımda beklese keşke ☺ 26. Haftasından itibaren kendini dısarı salmak istiyorda 😂
AyeglKrkKaragzel Birnehirbirdeniz cnm gece kanamam grldi dr gittik nişan devam ediyo tam bi açılma yok dedi eve gönderdi
Birnehirbirdeniz AyeglKrkKaragzel doğum yaptm ben cnm ilk dogumum normaldi bu sezeryan oldu boş boş kestiler beni çok cnm acio ağrılarm var 😕
GlahBilgiliPelit Bebegimm valla bizimki zatrn yuksek ihtimal inatçı (babadan dolayı) ve nazlı (anneden dolayı) olacak 😂😂😂😂