DenizadanTalay Benimde oyle bıde bebek kılo da almıyor artık benım sabitlemiş ıkı haftadır 3100 de kaldı neden duruyor dedım doktorda hakkketten neden duruyormuş dedı😀😀😀 degısık gerçekten
tubibon DenizadanTalay son haftalar çok büyümüyorlar benim bebeğim son 5 haftada 300 gr anca aldı 3 hafta hiç artış olmadi son haftalarda 100 er gr arttı 3200 gr doğdu buyumemesini dert etme doğumun kolay olur doğunca daha hızlı büyüyorlar benim oğlum 21 günlük 4400 gr oldu
Bebegimm Birnehirbirdeniz Allah yardimcin olsun cnm inşallah normal dogum olursun hic ağrı sizi hisetmezsin allahım tüm hamişlerimize istedigi gibi dogum nasip etsin inşallah bugun bizimde kontrolumuz var halla catı muayenesi yok
Birnehirbirdeniz Bebegimm benmde nisanim geldi diye açıklık var mı yok mu diye baktılar bugunde sancılar başladı galiba kasiklarim çok agrio bzm yolcu gelici galiba 😊
Bebegimm Birnehirbirdeniz ayy hadi hayirlisinLan gelsin cnm allah sag salim kucağına almayı nasip etsin 😍😍😊
Birnehirbirdeniz Bebegimm yürüyorum zaten bugün bol bol hareket ettm belim çok. Ağrıyor sanci ara ara geliyo ama sık değil kalca kemiklerim cok agrio hayırlısıyla olsa artik
hande123 Bebegimm benim arkadaşım 42. Haftaya gelmişti doğuramamıştı sezeryanla almışlardı daha günün var bence dert etme 😃❤
Bebegimm Alpaslanveannesi yok cnm Allah'a şükür ilk bebegimi dogacam hic korku yok inşallah da sonuna kadar olmaz 😊😊
tubibon Alpaslanveannesi korkmayın doğum zor değil herşey sizde bitiyor doğum aninda kendinizi kasmayıp derin nefes alıp vermeniz lazım bebek zaten tüm gücüyle itiyor kendini tüm iş sizde bitiyor elinizden geldiğince rahat kalmaya çalışın
Guneshandem Bizde 39+2 deyiz hiç bir belirti Yok pazarrtesi tekrar kontrolümüz var 🙂 yeri rahat sanırım hiç doğmaya niyetimiz Yok korku sardı beni de
Bebegimm Guneshandem her saat her dakika her sanie bekliyoruz sancilar kanamalar sular gelsin dye ama hiç tik yok cnm 😁 bebeklerimiz rahat icerde dişarı istemiyollar çıksınlar 😂
TBsra cimennbayann ayy bizde öyleyiz artık gelse hayırlısıyla günler azaldıkça daha çok uzuyor günler sanki hergün bugün sancım olacak mı diye düşünmüyor değilim 😂
Guneshandem Bebegimm ay bilmiyorum birazcık sancım olursa devamı gelicek diye bekliyorum her gece sonra uyuyup kalıyorum ne olucaz böyle ☺☺