Vesiley Nst de bebeğin çok hareketli olması sancı ya da kasılma anlamına mı geliyor bilgisi olan var mı kızlar ? Nst de bebeğim çok hareketli o yüzden bazen kalp atımlarını alamıyoruz yer değiştirdiği için 36+ 5 teyiz şuan
Vesiley Vesiley bu aralar karnım çok sertleşiyor hemde bi tarafa toplanıyor bu gün belime iki kez ağrı girdi normalde bel ağrım olmuyordu🙄
Minigim_ Vesiley doktorun net sonuçlarına göre birşey demedi mi canım. Benim 2 kez girdim sandım yok gayet normal dedi 34+6 yız
Vesiley Minigim_ yok canım sancın var ya da yok demedi en son iki hafta önce gitmiştik kontrole. Sancın suyun ya da nişanın gelirse hastaneye gel demişti.
Minigim_ Vesiley bence olsa söylerdi mutlaka uyarırdı mutlaka yani 3 hafta sonra tekrar gitcem net sonra doğuma gircem zaten bnde
Snmmns Ben Nst ye girdim hiçbirşey çıkmadı Nisan 8 gibi Doğum yapmam gerekiyordu ve doktorumda o tarihlerde Doğumun gerçekleşeceğini söyledi ertesi sabah suyumun gelmesi ile birlikte normal Doğumum gerçekleşti :)
Nltka Benimkide normalde kuduruk gibi hareket ederdi nstde az hareket etti . Sancın var dedi doktor bana sancım var diyede baya uzun nst çektiler . Sancın olsa derler zaten o bebeğin hareketlerinden farklı bir durum sanırım