Suheda54 Güzel anlamlı ve cool kız bebek isimleri lazım bebişimiz için 😍 lütfen bizimle paylaşır mısınız 🙏🏻
BusraDevlet83 Suheda54 Orkide, Kardelen, Papatya, Güneş, Zümrüt ve Kumsal.. Bana cool gelenler bunlar. Daha var ama simdi bunlar geldi aklima. Ve Rabbim nasip ederse kızımın adı Kumsal olacak.
Oykutoskuzey Suheda54 Leya İlay Almeda Pamir Venüs Arven Liva Ben Ada koyucam çok tatlı geliyor ada ismi 🥰🤗
Belislina Suheda54 belis lina bizim belis “ askın ilk meyvesi fevkalade demek lina “ cennetteki hurma fidesi
Suheda54 Hepsi gerçekten çok güzel isimler ☺️ Bende masal lina ve elisa düşündüm ama içim tam ısınmadı o yüzden isim arıyorum 🤔
Oykutoskuzey Suheda54 elisa çok güzel yaa 🙏benim büyük kızım öykü küçük kızım ada olsun dedim yoksa masal koyacaktim. Uyumlu olsun diye 😊
Suheda54 Evet elisa isminin anlamı da cennet kapısında bekleyen melek demek. Lina da olur ama başına güzel bir isim arıyorum 😍
Oykutoskuzey Suheda54 ayy anlamı çok guzeis gerçekten düşünmeden koy derim cnm çok minnos durur minik kuzuda bu isim. Allahım kucağına almayı nasip etsin 🙏🤗 Ada ismi nasıl sence hoş mu yoksa cokmu eski ada ve Bade arasindayim bende ilay bide
bahaaarr Merhaba benim de nasipse Ada olucak ama yanına anlamlı bir isim daha düşünmüyor değilim açıkcası inşallah bulurum 🙄😊
Drykmsl Kızımın adı kumsal. Çok içime sinerek koydum. Şimdi ikizlerimin biri kız dünya güneş ada Alya isimleri arasında gidip geliyoruz.. Size de alternatif olur belki.