Hilalcik22 Kizlar merhaba 34 hasftalığım bugün kontrolüm vardı ultrasonda bebeğimin başının 2 hafta önde olduğunu söylediler doktor bir sıkıntı olmaz dedi ama yinede endişelik normal doğumu etkiler mi bilginiz var mı?
sule-0606 Hilalcik22 bıze kızımda oyle demıslrdı dogdugunda kafası mınıcık yuvarlacık cok guzeldı doktora bıde kafası buyuk olur dıyodunz mınıcık dedık sız gorursunz dedı 😂koca kafalı etli suratlı kızım😆ılerıyı goruyolar demek ki smdı 16 haftalık hamıleyım ıkı hafta onde buda aynısını dıyolar bı sorun yok yanı cok sukur
Ysmnkrbnskr Hilalcik22 ben de 32 haftalık gittim başı 35haftalık çıktı ama baştan beri hep başı büyük ölçüyorlardı kaç doktora gittiysem ama herhangi bir sorun olmuyormuş bizim tahmin ettiğimiz gibi büyük bir baş ile doğmazmış bebişimiz
Derin_Demir Hilalcik22 ben 28. Haftadayım başından beri 10 gün önde gidiyor. Bu bir sorun değilmiş genelde son haftalarda haftasını yakalarmış. En fazla biraz iri olurmuş.
Cherry5 Hilalcik22 vallahi bana 1 ay önce falan gebelik şekeri vs gibi patolojik bir sebepten iri olmadığı için doğum şeklimizi etkilemez demişti ama 36+0 da 3250 idi. 40 haftayı beklerse kaç kilo olur cesaret edebilir miyim bilmiyorum haftada 250-300 gram alıyor 🤷🏻♀️