Nevink Burcutosunn instagramda jaamy baby var orda harika seyler var mutlaka bakin bende ordan besli takimlar tulumlar fln alicam.ins
Oz1991 Burcutosunn ben 10 lu hastane çıkısını ismine özel yaptırıcam yedek olarakta çantaya 5 li hastane çıkısı koyarım 2 tane die düşündüm🤔🤔 instagramda tugbakugu var çok güzel seyler yapıyor bi bakın derim
Burcutosunn Oz1991 bakarım sayfaya sagol canım. Aynen bende 1 tane 10 lu degierlerini 5li koyucam inşallah
ds06 Burcutosunn isimli isterseniz eğer yaptirdigim bir sayfa var çok güzel makineyle işliyorlar.bebeknevresim diye bir sayfa instagramda
Buse62 Burcutosunn ben e bebekten aldım organik pamuk Bi takım bide dokunarak bakarak almak her zaman iyi yenidogan için
Burcutosunn Buse62 evet bende böyle görmek istiyorum sonra alıyım diyorum ama bulamayınca instagramdaki sayfalardasa güzel oluyor model onlarda sadece internette var mecbur
Burcutosunn Babyone evet bende imstagramda sayfalarını görmustum güzel ürünler var degeısık modeller ama siparıs vermedim
Burcutosunn _defnee evet var aslında ama ben dün gittigimde her yer karman çormandı bisey bulamadım beğenmedim hic baska e bebek magazaların ça bakıcam