Rabia0101 Bayanlar merhaba özel bölge bakımı için neler yapıyorsunuz doğuma çok az bir zaman kaldı ve özel bölgem çok karardı bunun için yapabileceğim bir şey varmı bilmiyorum fikrinizi almak istedim varmı benimle aynı sorunu yaşayanlar.
Usluglhn Rabia0101 benim de ayni sekilde cok karardi koltuk altim da oyle kapkara oldu ama dogumdan sonra gecicek. Meme ucu da karariyor sonra geciyor ayni şey
Rabia0101 Elisaalya doğuma bu şekilde gitmek istemiyorum ama 🤦🏼 ayrıca bu sorunu hamile kalmadan önce de yaşıyordum kremlerle hallediyordum ama şuan kullanamıyorum belki benimle aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan vardır diye sordum 😊
Zeyk Rabia0101 hamilelikle yükselen hormonların sebebiyle bu kararması yaşıyorsun. Malesef hamilelikte bunun etkili bir çözümü yok doğuma böyle gidecegiz. 😬
Bernaszn Rabia0101 bende hamilelikten önce de yaşıyordum hangi kremleri kullandınız işe yaradı mı peki bende ona göre gebelikten sonra kullanıyım
Zeyk Rabia0101 maalesef 😬😬 doğumdan sonra zaten kendiliğinden gecicek ama krem vs etkisini de hızlı gösterir ama hamilelikte etkili bişey bulman çok çok zor dediğim gibi içten gelen hormonal birşey. Benim boynumda bile kararma oldu ve hatta bir sürü ben çıktı ama geçecek bir durum.
Rabia0101 Zeyk benleri hiç sorun etmiyorum ama nedense bu olay canımı çok sıktı. Aydınlattığın için çok sağol 🙏. Demek ki doğumdan sonrayı beklemem lazım 🤦🏼 çok teşekkür ederim
Rabia0101 Bernaszn salkom diye bi krem vardı şimdi adı değişmiş gerçi çok memnundum ama hamilelikten dolayı kullanamıyorum. İnstagramda wlabkozmetik diye bir sayfa var ordan almıştım.
[silindi] Benimde var o problemim adet görmemle başladı koltuk altım ve genital bölgem napsam geçmiyor bir de kendimi öyle kabullendim ağdaya gittiğimde felan utanıyorum ama napayım 🤦🏻♀️
Rabia0101 [silindi] tabi birde o var kuaför meselesi 🤦🏼🤦🏼 daha gitmedim limonu çok duydum ama onu denemek istiyorum
Rabia0101 [silindi] herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum, ben memnun kaldım. Ama diyemem sende kullan çok memnun kalırsın, herkeste işe yaramayabilir
Rabia0101 Bernaszn kullanıyordum canım ve gerçekten ben çok memnun kaldım. Ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir
Rabia0101 Bernaszn evet bende tereddüt edip almıştım çünkü internette çoğu kişi memnun kalmamış ama takip ettiğim ünlülerdeki değişimlere heveslenip aldım pişmanda olmadım. Doğumdan sonra da devam ederim mutlaka