Merhaba arkadaşlar
12 mart pazartesi günü suyumun az olması sebebi ile haftada 2 gün olan rutin kontrolüm vardı 38+6 haftaliktık zaten doktor nst ye bağladı önce herzaman ki gibi sonra odasına gittiğim zaman sancılarımın olduğunu, ultrason da ise suyumun çok az olduğunu hemen yatışımın yapılmasını istedi. Eşim hemen yatışımı yaptırmaya gitti bende o sırada ailemi arayip haberdar ettim. Öğlen saat 14:00 da odamda yatışım yapılmıştı yarım saat sonra hala sancılarım başlamadığı için suni sancı serum taktilar 2 saatte bir gelip açılmamın olup olmadığına baktılar saat 18:00 civarında 4 cm açılmam olmuştu gerçek sancılarım o zaman başladı ama doktorum çocuğun kalp atışları iyiye gitmezse normal doğum mümkün görünmüyor yorma kendini sezeryana alalım seni dedi bende kabul etmedim sonuna kadar zorlayacagimi söyledim doktorum da çocuğun yukarıda olduğunu plates topu ile şansımızı deneyebileceğimizi söyledi gece saat 11 e kadar aşırı çok sancı çektikten sonra ayakta yürürken doğumum başladı 🙈 Ben daha ne olduğunu anlamadan kendimi doğumhane de buldum 😂beni çatala yatırdıklarında kızımın kafası gözüküyormus Ebeler öyle dedi 🙈 doktorum son dakika da yetişti bizim kız Ebelerin ellerine ďoguyordu yoksa 😂 11:07 de kızım ebrar dünyaya geldi çok şükür şimdi 16 günlük bir prensesim var 👼 Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaAllah 😊