Yenianne_ kizlar kusma bulanti oluyor hepimizde haliyle fakat esiyle kan uyusmazligi olan gebelerin kusmasi anne vücudunda ki hücrelerin bebegi istemediği icin mis ve atmaya çalıştığı içinmiş vücuttan bu dogrumu??
Yldzeyll Yenianne_ bizde de kan uyuşmazlığı var doğum öncesi 28. Hafta ve doğum sonrası iğne yapılıyor mide bulantı kusma vs bununla ilgisi olduğunu hiç duymadım
Recbey Yenianne_ hiç alakası yok genelde bulantı kusma olur zaten hamilelikte kan uyuşmazlığiyla ilgisi yok
Minikonunannesi1 Yenianne_ bulanti ve kusma ile bi alakasi yok canim butun gebeliklerde oluyor bulanti. Bizde uyusmazlik var ben diger gebelere gore daha az bulantim oldu gecti oda cok sukur
Berilknur Yenianne_ hayır canım ne alakası var Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var test yaptırıyorsun Doğumdan sonra iğnesi var vuruluyorsun
Yldzeyll Yenianne_ hayır canım ilgisi yok kusma ile siz testinizi yaptırın iğnenizi yaptırın Allah 'ın izni ile birşey olmaz bebişinize🙏💕
brcaky Benimde eşimle aramda kan Uyuşmazlığı var bir kere kusmadım sizin duyduğunuz tamamen söylenti içini rahat olsu
Tos_bik Yenianne_ kan uyusmazlıgı ilk cocuga etki etmez ki dogumdan sonra 72 saat ıcınde ıgne vuruyorlar 2. Cocuk ta sorun olmasn diye
Akbulutuveys Bizde de vardı doktorum 28. haftada test istedi eğer o test negatif çıkarsa iğneye gerek yok dedi benim sonuç negatif çıktı iğneye gerek kalmadı