mervessfuat Merhabalar 15 aylık bir bebeğim var , bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim .hemen emzirmeden kesmek çok zor . Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı lütfen yardım🙏🏻
LilyOfTheWalley mervessfuat 5.aya kadar emzirdim, yavaş yavaş bıraktırdım ve sorun olmadı , bence siz de devam edin 🤗
[silindi] Bende şuan 6 haftalık hamileyim 19 aylık ta kızım var. Emiyor en azından 22 23 aylık olana kadar da emzirmeyi düşünüyorum ☺️
smg95 Siz yinede doktora başvurun çünkü annem anlatırdı beni emzirirken hamile olduğu için süt beni zehirlemeye başlamış sonra teyzem emzirmiş beni, kişiden kişiye değişiyor olabilir çokta bilgim yok ama dediğim gibi bi doktora başvurmak iyi olur🌸
Shnayse Benimde oğluşum 14 aylık emiyor ve bende bugün öğrendim hamile olduğumu emzirme taraftarıyım sütün tadı 16 haftalıkken değişiyormuş belki kendi bırakır diyorum ama etrafımdakiler kes süt yaramaz oğlunu kötü yapar diyor bileniyorum ne yapacağımı 🤷♀️
Hicoli Shnayse bunlar tamamen hurafe, yanlış şeyler, zehirlemesi sütün yaramaması sütün tadının değişmesi gibi şeyler doğru değil. Doktorunuza danışın bu gibi şeylere inanmayın.
smg95 Hamilelikle ve sonrası için okuduğum bir kitap vardı ve bununla ilgili bir yazıya denk geldim tekrar yazmak istedim sana https://imgyukle.com/i/nUQIAt