Burcubrc Aşılamamın 12 . Günü ve adetime 3 gğn kaldı sizce var mı gebelik kızlar https://hizliresim.com/qy2Ovd
Fatos0277 Burcubrc canım adetini iki gün geçse bile tam çıkmıyor silik çıkıyor adetini bekle inş wardır
Asl_93 Burcubrc ben de sanki yakından çok silik bi çizgi gördüm 🙈 gecikmeyi bekle canım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏼😍
Asli1453 Burcubrc canım sabret imtihan bu şu hayır mübarek günde dua et ben 7 sene brkledim umudumu hiç kaybetmedim şuan 17 haftalık hamileyim vakti geldimiydi olur sabret
Busemsii Burcubrc canım var sanki hayalet çizgi bende adet günüm yaptım aynı böyleydi bhgc 20 çıktı kan ver inşallah vardır
Burcubrc Asli1453 gerçekten çok doğru büyük bir imtihan bu umarım en güzel şekilde kavuşuruz bebişlerw :) sizinkide ne büyük mutluluktur İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız
Asli1453 Burcubrc Aynen cnm 7 yıl sonra olunca ben cok aglamıştım sevinçten umudunu kesme dua et inşallah sende bu güzel duyguyu yaşarsın en kısa zamanda
Burcubrc Asl_93 valla ben çıplak gözle çok zor görüyorum çok ince çünkü 😊 yarın sabah kan vereceğim inşallah belli olur
Gmzenmn Merhaba arkadaşlar asla umutsuzluğa kapılmayın bana tüp bebek bile denilmişti şimdi 6 haftalık normal yolla hamileyim inşallah kucağıma da alırım sadece dua edelim inşallah