Bsrlmnemr Arkadaşlar merhaba çok post açıyorum ama etrafımda kimse yardımcı olmuyor kime anlatsam normal diyor geçiştiriyor. 11+2 haftalık hamileyim bugün bel ağrım arttı sağ ve sol kısımları çok şiddetli olmasa da ağrım var hafif hafif.. Birde kasıklarımın üstünde ağrım var. Doktorumu arayacaktım ama aramak için geç kaldım ha geçti ha geçecek derken saat 22.00 oldu.. Nete baktım çok kötü şeyler yazıyor vallahi nete bakmayacağım bir daha.
04052016mh Bsrlmnemr vala canım bel ağrısını ben çok çok iyi bilirim beni ağrıdan hastanelik etti ama korkma birşey yoktur inşallah içini ferah tut, benimki okadar çok ağrıyordu ki sol tarafım sol bacağıma basamıyordum geceleri uyutmuyordu gündüzleri yürütmüyordu 2 defa ağrıdan hareket edemediğim için hastaneye gittim serum falan yedim de iyi oldum ilk zamanlar yani 8-9.haftalarda sürekli ağrıyordu bir iş birşey yapmasam bile sonra özellikle bir misafirim gelince ertesi gün yataktan kalkamıyordum hastaneye gidiyordum şuan 21+2 ve çok şükür geçti hala arada yokluyor ama ozamanlardaki acıyı gördüğüm için buna şükrediyorum 🙏🏽 Sende korkma internette yazanlara inanma bakma da sen bebeğine güven Allah’a dua et
Ranahes Bsrlmnemr canım Suan 15 haftalıgım, kasık agrıları ilk başlarda bende yaşadım, doktoruna mutlaka anlat gidip, ilaç verır
Bugleminannesi Bsrlmnemr korkma canım ben 27+5 im en başından beri bel ağrısından kurtulamadim. Doktorunda söyler kanaman lekelenmen olmadığı sürece korkma. Yat uzan dinlen . Herşeye düşük ve erken doğum diyen kişilere aldırma.
Bsrlmnemr 04052016mh bel ağrısı düşük tehlikesi diyen var, erken doğum habercisi var valla ağlayacağım. Ama yorumun biraz içimi rahatlattı
04052016mh Bsrlmnemr kanama vs olursa Allah korusun onunla birlikte düşük tehlikesi oluyor ama sade bel ağrısı bende sıkıntı yarattı bebek de değil, bizim oralarda da kız kasık da erkek bel de olur derler annem hep öyle dedi doktor da %70 erkek demişti ve artık kesinleşti belki seninde erkektir 😊
Bsrlmnemr Ranahes canım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum, folik asit kullanıyorum birde kan sulandırıcı iğne kullandığım için kese etrafında kanlanma olmasın diye progestan da kullanıyorum başka ne ilaç verebilir ki? Sana ne verdi bunun için? Birde kasık ağrım değil aslında karnım gibi böyle nası anlatsam ama bel ağrım korkuttu beni ortası değil de kenarları ağrıyor sanki.
Ranahes Bsrlmnemr progestan ıcıyosan tamam canım o iyi geliyo ağrısını hafıfletmedı bende ama düşük tehliken olursa önlüyor, içini rahat tut, başlarda zor oluyor ağrılar ben ağlıyodum kasıklarımın ağırsından artık ama geçti çok şükür, çocuk büyüdükçe azalır
Betulnil Bsrlmnemr 22+5im bende. Felaket bel agrım var. Kilo aldkca olabileceğini söylüyorlar. Doktorumda kilodan dedi. 5kg aldım
Bsrlmnemr Betulnil ben aksine bu zamana kadar 5 kilo verdim mide bulantılarım vardı.. Kilodan değildir heralde benim. Rahim büyüdüğü için olabilir mi ki