zelis63 35+4 günlüğüm bugun kontrolüm vardı dün nişana benzer renksiz sümüksü akıntım oldu bugun nstye bağlandm ve sancılarım çıktı doktor birkaç güne doğum başlayabilir dedi benm gibi sancisı çıkıp bebeği bekleyen oldu mu birkaç hafta daha ??
Begonia zelis63 Bu şekilde olan arkadaşıma doktor istirahat verip iğne de vermişti bir hafta daha tutabildiler bebeği
Kubrnr3 zelis63 benım doktorumda 37 ıyı dıyor bende dıyorum saglıklı sıhata versın haftasını cokta takmıyorum kımı 40 hafta duruyor yıne kuveze gırıyor
_defnee zelis63 Benim sancım 32 de başladı. Hemen ciğer geliştiriciyi olduk. Yattık. Hala da çıkıyor sancım nst de. Ve hissediyorum da. Öteliyorlar ama iyi ki. Bir gün bile dursa kar dediler. Şuan 34 üm. İnşallah bekler. Ama bende nişan gelmemişti. Akıntı çoktu. Fazla fazla ama nişan değildi.
Glzr123 zelis63 canım benim onlar sürekli ve düzenli çıkıyor 30 40larda çıkıyor hemde ama artık olacak bunlar ben doğum ağrısıyla yattım 10 gün 32 haftada çok şükür durdu bu kadara da şükür yani 35+3 olduk şimdi
Kbra7777 zelis63 evet yurtdışında akışına bırakıyorlar doğum olayını bence haftası iyi inşallah sağlıkla doğar eğer doğmak istedi ise sorun yoktur Allahın izni ile
Humi zelis63 canim korkma 35 den sonra sikinti olmuyo korkma. Yurt disinda bende yasadom onlar dogalci olduari icin mudehale etmiyorlar zaten dogru olamda bu. Bi risk olsa mudehale ediyorlar. Hayirlisi olsun hakkinda ins
zelis63 Kubrnr3 haklısın canm bir korku girdi içime belime ağrı girdi artk korkudan mı sancıdan mı bilmiyorm
Kubrnr3 zelis63 yoo korkma allah ızın verırse hangi gün hangı hafta hayırlısıysa ozaman gelsınler bende beklıuorum ve cok yoruldum hamılelıkten 😒
zelis63 _defnee sanırım o gelen nişandi bendeki çünkü baya koyu kıvamdaydı belimde ağrımaya başladı bakalım ne olacak bana iğne falan bişey vermediler haftası iyi dedi
Olimbera _defnee benimde sümüksü beyaz şekilde akıntım oluyor nstye bağlanınca sancım çıkmıyor ama erken doğum belirtisi olur mu ki bu akıntı 32+5 haftaşım henüz
_defnee zelis63 Evet senin haftan iyi. Sağlıkla gelsin gelirse de canım. Hiç kafayı takma. Kritik zamanda değilsin çok şükür.
zelis63 Glzr123 ewt son aya girdim sancı olması normal diyor herkes ama doktor 2 3 günde başlayabilir diyince bir irkildim önlemek için biseyde vermedi
_defnee Kubrnr3 evet hissediyorum kafasını. Doktor da çok rahatsız edici ve ağrılı olur demişti. Doğru demiş. Ama dayanılıyor.