Sdfkskn1_ Hayırlı akşamlar arkadaşlar detaylı ultrason için Pendik ve tuzla çevresinde uygun fiyatlı bir hastane Önerebilir misiniz ?
Ozlemio Sdfkskn1_ bence ozel degilde devlet yaptirin ben 550 tl verdim ozelde yaptirdim yarim saat ancak bakmistir pisman oldum tabi her ozel hastanede ayni olmayabilir ama
Betul55 Sdfkskn1_ kaçıncı haftadasınız? Detaylı için zeynep kamil ve ümraniyede yapılıyo diye biliyorum ama randevu almak zor diyolar
Ilknur_degrrli1 Sdfkskn1_ mhrs dr üsküdar zeynep kamil hastanesi randevuları full boş devletr istersen bence kadin doguma gidip ksyit actir sonra mhrs drn takip et hergun çıkıyor ben 9 marta aldm
Prensesannesi2 Sdfkskn1_ Araştırma hastanesi çekiliyor Zeynep Kamil ve çapa diğer araştırma hastanelerindede çekiyorlar dır ben bugün çapaya gittim
Deleted5544 hastane değil kendi muayenehanesi car. pendik devlet hastanesinin karşısında, halil mesut. 350 tl. cd ve renkli fotoğraf veriyor. 55 dk sürdü bizim, çok güzel ilgilendi
Sdfkskn1_ Ozlemio sağlık ocağına gittim bana orda devlet hastanelerinde yapılmıyor dediler bilmiyordum ☺️
Ozlemio Sdfkskn1_ yapiliyor diye biliyorum bide istanbul gibi yerdee ama sanirim cok onceden almaniz gerekiyor randevuyu ben bile ozel oldugu halde 1 ay onceden almistim
Sdfkskn1_ Betul55 19. Haftadayım tetenoz için sağlıkocagına gittim hemşire de öyle dedi ya Zeynep Kamilde yada özelde yaptırmalısın devlet hastanelerinde Yok dedi ben normalde tuzla devlet hastanesine gidiyorum ve bu bölgeyi hiç bilmiyorum 7 aylık evliyim evlendikten sonra buraya geldim
Betul55 Sdfkskn1_ ben de tuzladayım internetten araştırıp fiyat öğrenebilirsin. Ben bayan doktor istediğim için izmit medical parka gidicem 470 tl dediler
Betul55 tikizbuse radyoloji doktoru tam tetkik yapmıyor diye biliyorum yani perinatoloji bölümü kadar net göremeyebilirler
EmineTavan tikizbuse Riskiniz olup olmadıgını bilemezsiniz ki inşallah yoktur tabii. 2 gebelik geçirmiş biri olarak kesinlikle perinatolojiye gitmenizi öneririm. Benim ilkinde sorun yoktu ikincisi de de olmaz diye radyoloğa gittim ve risk çıktı hoop tekrar perinatolojiye sevk ettiler yani boş yere iki kere para vermiş oldum
Betul55 Ilknur_degrrli1 randevu alırken çoğu gebe takibi yapılmamaktadır diyor ader düzenszliği inferrtlite kanama durumları vs bakılır yzıyor. Bir de arkadaşın 19. Hafta yani en erken pzt gitse 24. Haftaya kadar süresi var 🤔 alabilirse çook şanslı ben de denedim ama alamadım o yüzden özele gideceğim
Ilknur_degrrli1 Betul55 bence yanlisiniz var Kadindogumdan sistemden onay aldiktan sonra mhrs ye perinatoloji yazinca bos olan hastaneler çıkıyor bilmiyorum ben 34 haftaligim bebegin suyu falan az biraz kacinci haftada doğsun diye fikir almamizi istedi doktorumuz ozelerde hep 550 dediler ama mhrs den aldim ben hemen perinatoloji riskli gebelik takibi yaziyor detayliyi ozelde yapmıştım bukadar kolay oldunu bilseydim onuda devlete yapardm 182 yi arayınca çıkmıyor diye ona gittim
Betul55 EmineTavan benim abimin kızında da kalpte sıkıntı vardı radyoloji bölümüne gitmişti ilk fark etmemişti o doktor.. sonradan başka bi şüpheyle zeynep kamile gidince ordaki perinatoloji bölümü söyledi nasıl görmemişler dediler hatta. Diğer testleri şuyu buyu bilemem ama detaylı ultrason önemli