10 gün önce gün vermişti doktorumuz. Hamileliğimi öğrendiğimde çok sevinmiştim. (9 yaşında bir oğlum var. Zorunlu genel anestezi ile sezaryan olmuştum.) 8 haftadan 20. Haftaya kadar Oksapar iğne kullandım pıhtılaşmam vardı. Bu haftaya kadar da kustum hep. Sonra Prilam ilacı ile tanıştım hayat varmış dedim.😊 Rahat bir hamilelik geçirdim. Kırtasiyem var. Hem çalıştım hem eşime yardım ettim. Sizlerin verdiği bilgiler doğrultusunda spinal sezaryan istedim. Özel Edremit Körfez Hastanesi’ nde Mükremin Bey’ e gittim hep ve çok memnunum. Bugün saat 13.30’ da ameliyathaneye alındım. Elimde serum var ve sondamı odamda taktılar. Hiç hissetmedim. Sandalye ile ameliyathaneye gittik. Anestezi uzmanının yönlendirmesi ile belime iğne yapıldı. Biraz acı hissetim ama saniyelikti. Sonra ayaklarım ılıklaştı.😊 Üstümü örttüler ve uyuşmaya başladım. Doktorum geldi ve başladılar. Acı yok ama çekiştirmelerini hissettim. Bebeği çıkarırlarken de hafif göbeğime bastırdılar ama acı yok. Sonra kızımın ağlamasını duydum. Onu giydirmeye götürdüler. 10 dk olmadan getirdiler öptüm kokladım. Tüm acılarım bitti. 38+3 te doğdu güzel kızım. 3.500 gr 50 cm doğdu. Odama yaklaşık 45-50 dk sonra gittim. Süreç biraz sabırsızlandırdı beni. Heyecanlandım, kızımı görmek istiyordum. Sonra odama aldılar. 6 gibi uyuşukluğum gitti. Bezlediler beni. Kızımı emzirdim. Uyuyor şimdi. Az önce hemşireler gelip kaldırdılar, ilk başta biraz acı var ama sonra geçiyor. Ya da benim canım tatlı değil bilmiyorum.😊 Lütfen korkmayın, akışına bırakın. Bana yakın Ssvd olsa idi, normal isterdim ama şansım yoktu. Nasip diyelim. Rabbim Sizlere de bebeklerinizi kucaklarınıza sağ salim almayı nasip etsin. (Amin)