Naimeismail01 Kızlar 29+3 deyim 2 gündür sanki bebek düşecekmiş gibi hisediyorum yürümekte çok zorlanıyorum bu haftalarda böle olanınız var mı
Miranmiray Naimeismail01 Canım ben 23+5 teyim ama bana da öylesi oldu sanki Bi şehirdeyim düşecekmiş gibi hissettim sonra doktora gittim bugun doktor bana bebeğin suyunun fazla olduğunu söyledi sende bir doktora görün derim canım
Aslihansan Naimeismail01 ben son 3 ayı malesef hep öyle geçirdim doktorum sürekli erken doğar aşağıya yakın diyodu 39 da çok şükür normal ve sağlıklı doğdu 🤷🏼♀️
esssraaaa Naimeismail01 28 + 2 deyim bende hep kasiklarim da hissediyorum doktorum ayakları aşağı da o yüzden dedi hep aşağıya doğru tekmeliyor
Durkayaelmas Naimeismail01 evet gittim magnezym verdi bebek buyudugu icin dedi ama ilk hamileligm boyle olmamisti
EbruIrmakAhmet Miranmiray hadi ya 😕 şeker yüklemesi ne zaman yaptırcaksın canım Allah korusun o yüzden fazla olmasın suyu
Nevink Miranmiray su fazlaligindanmi oluyirmus o benimde su fazlaligm var 23.haftadayz ve o bahsettgnz seyi bende hissediyrum yurudugum zaman karnmn alt kisminda bi kasilma gibi asagi cekiliyor gibi bisey oluyor
Miranmiray EbruIrmakAhmet Merhaba canım test sonuçlarım çıktı ama şeker falan yok sadece kan değerlerim çok düşükmüş
Miranmiray Nevink Evet canım aynen öyle ben doktora söyledim doktor bana bebeğin suyunun fazla olmasından dolayı öyle dedi