ozgeecan9 Marayy ettim kuzum bugün adınla birlikte ettim hemde sonrada bu postu gördüm cok şükür🥰🥰🙏🏼🙏🏼
Marayy ozgeecan9 demek ki icin o kadar temizmiş ki içten dilemişsin kuzum çok teşekkür ederim 😘😘😘🥰🙏❤️
Yakamoz__gul Marayy bence var 🤗 daha adet zamanin bile gelmediği için böyle çıkıyor muhtemelen. Kanını ver çıkacak bence 🙏
Sahraelif Marayy çok sevindim postu görünce yoksa Dedim RABBİM bu ay bana da hamile kalmayı nasip etsi
Ebaki Marayy inşallah cnm inşallah sende lan sonucunda hayırlı Bi haber alırsın sabırsızlıkla bekliyorum 🤲💓😊
Kapalikutu Marayy çizginin belirgin ya da silik olması bebeğin döllenme günüyle alakalı demişti eltim hemşire kendisi. Kan sonucunuza göre netleşir. İnşallah hamilesinizdir. Allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu.
Dugmeveannesi_ Marayy Mevla hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hamilesin canım ❣️
Minikmucizemizz Marayy ya seni hatirliyorum çikolata kisti vardi demi sende çok mutlu oldum inşallah hayirli haberler alirsin kuzum ❤
_9297_ Marayy canım rabbim gönlüne göre verir inşallah ama var gibi bence 🤗 benim de adetimi3 gün gecikmisti yaptığımda ve senin ki gbi cikmisdi ve hatta daha silikti 😘
Marayy Adel001 kocaman post açarım kuzum büyük bi kitle benden bu haberi bekliyordu az değil 2 sene buralarda başlık başlık dolaştım 😔