mavi0811 Marayy keşke oyle olsa kuzum esimle 3 ayda 1 gorusuyorum ben malesef en cokta o yuzden uzuluyorumya
Tugceecikk Marayy çok iyi canım ya maşallah bende yarın gidince hamile olduğuma dair belge alıcam birde memurum hamilelere 12 gün idari izin geldi çok sevindim evde olucam. Çok şükür 🤲🏻
Tugceecikk Marayy inş canım yarın yazıcam sana☺️ İkigündür akşamları midem ağzımda resmen kusmuyorm ama çok yemişimde rahatsızım gibi onun dışında iyiym şükür 👍🏻 Rahat geçer inş hamileliğimz kuzum
Marayy Tugceecikk ay şükür ben daha iyiyim doktorum sordu iyi misin diye valla çok iyiyim şuan 7 haftadan sonra baslayabilirmis insalalh olmaz sıkıntılı geçmez
Tugceecikk Marayy inş canım ya çok kötü durumda olanlar var bende iyiym onun dışında idare ediyorm iki haftada evdeym az keyif yapym hamileliğimin tadını çıkarıym 😁☺️
Marayy Tugceecikk çalışanlar evde olmanın kıymetini daha iyi bilirler 😂ben hep evde olduğum icin annemler sağolsun
Tugceecikk Marayy canım gittm doktora 5+4 çıktı vajinal ultrasn oldum minicik bebeğide gördük 🙈❤️ Haftaya pazar günü kalp atışı içinçağırdı daha net bebeği görürüz dedi hem☺️ Çok mutluym şükürler olsun
FnurGokcan Çoook mutlu oldum canım benim,Allah sağ salim kavuştursun inşallah, çok eskilerden hatırlıyorum seni umarım mükemmel bir hamilelik geçirirsin😍