Emine_Leyla Marayy inşallah sende en kısa zamanda keseyi görüp kalp atışını duyarsın sağlıcakla kucağına alırsın kuzum 😊🌷
Emine_Leyla Marayy inan herkes için ediyorum rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın naptın aldin mi sonucunu bugünkü
Zeynep_441 Marayy var ama çok minicik bi kaç güne daha da net çizğiler belirir.benimde böyleydi aynı🙆 hayırlı olsun ☺️
Blackkcat Marayy görülür canım hiç merak etme ben 5.haftada gittim net görünmüştü seninde öyle olur,en son kan değerin kaç
Merveb46 Marayy kese hemen gözükmüyor rahminin kalınlaştığı keseye yer hazırladığı gözüküyor değer diğer arkadaşlarında dediği 1600civarı iken gözüküyor hayırlı olsun :)
Sevgice26 Marayy inşallah vardır çok erken yapmışsın ama varsa Allah kucağına almayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin 😇
Kuzucugunannesi Marayy canm bnm oyle oldu bn hemen gidip kan tahlili yaptim ordanda olumlu çıktı suan 35 +5 im ve henuz adetime daha 2 gun vardı geçmemişti bile bence hamilesin rabbim hayırlısını nasip etsin sana
Sevgibhr Marayy canim hayirli olsun🥰🥰 Allah tamamina erdirsin insAllah .benmde cikolata kistim var neler yaptigin postu bulamiyorum beni ona etketlermisn ya tekrar yazabilirmisn rica etsem bende 3 senedir bekliyorum