Marayy Blackkcat 😂😂ablaaa bende hala inanmıyorum şaka gibi uzun zaman sonra olunca insan inanmakta güçlük cekiyor çok şükür değerim de artarsa içim rahat edecek 🙏❤️
milayerli Canım seni 1,5 senedir takip ediyorum çok ama cooook sevindim 🙏🏻 İnsallah keseyi görürsün, kalp atışını duyarsın ve sağlıkla kucağına alırsın🧿
Marayy milayerli cook ama cook teşekkür ederim evet uzun Zaman buralarda çok emek verdim sonunda bende güzel haberi alabildim 🙏
Emine_Leyla Marayy hadi insallah yükselir pazartesi yine sorcam sana ama biliyorum demiştim hemen çıkarsa silik bile çıksa var demek bende aynısı olmuştu benim 43 çıkmıştı doktor var dedi değil mi
Senyorita Marayy Bu nasıl güzel bir haber böyle. Ben de seni takip eden gruptandım içten içe hep dua ederdim. O kadar çok sevindim ki. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.❤️
Marayy Senyorita allahım hepinizden razı olsun canım ben buralarda uzun zaman çaba sarfettim basınızın etini yedim post üstüne post açtım o yüzden bütün kızlar sağolsun tanıyor beni sende dahil 🙏🥰çok teşekkür ederim hepinize 🙏🙏
Duyguaydin81 Marayy adetin geçtimi peki 2 günde bir kan ver değerlerin yükselirse iyiye gidiyor demektir
Marayy Duyguaydin81 bugün test yaptım koyulaşma oluyo ve belirtilerim başladı bel ağrım çok var gaz göğüs hassasiyeti
Duyguaydin81 Marayy canım idrar testinde çıkmış zaten onu tekrarlamana gerek yok artık önemli olan kan değerlerinin yükselmesi 2 günde bir baktırman gerekli
Lamia65 Marayy Tebrik ediyorum canım.Bencede var.Çizgi gözüküyor. inşALLAH dokuz ay sonrada dogurdum diye post açarsın🤲🤲🤲