Mlke cansel30 toplandı canım gaz dışında birşey yok ama bu gaz beni bitirdi ya gece hiç uyumadım eğer bebekler gaz sancisinda bunu yaşıyorsa istedikleri kadar ağlamaya hakları var valla bitirdi beni 😂😂😂
cansel30 Mlke bir gün daha sabret oda geçecek.. ben devamlı karnımı ovalıyordum psikolojikman.. tüp bebek fiyatını da her hastane farklı alıyor ondan sordum bizim git gel ilaçlar doktor parası falan 15000 i geçti
Mlke cansel30 Inşallah baya azaldı bugün zaten 🙏 şimdi embriyolog aradı 3 tane döllenmiş iyi şimdilik merak etmeyin dedi 9 taneydi 3 e düştü allahım inşallah 3 tane kalır üzüldüm baya🙏🙏 yaşınız genç korkmayın iyi olur bize kalanlar dedi
cansel30 Mlke inşallah 3 ü de gelişimini tamamlar canım.. anlayabiliyorum seni. İçini ferah tut bol bol dua et. Dünya dua üstüne..
cansel30 Mlke bu arada adın ne nerelisin tanışalım bende dua ederim sana kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış.. benim adım Cansel 30 yaşındayım çanakkaleliyim 😊
Mlke cansel30 inşallah canım benim ya 🙏 tutsunda 3. Veya 5. Gün olması değil kafama takılan 🙏 ismim melike 24 yaşındayım antalyada yaşıyorum canım allah razı olsun doğru diyorsun kimin duası kabul olur bilinmez çok teşekkür ederim çok 🙏🙏
Svcnbyr glnur90 🐣 🧿 kız yok herhalde eylülde hamile kalıp haziranda doğuracak olan 🙈 hiç daha denk gelmedim 😅🤗
baby3_ Arkadaşlar 3. Gün embriyosu ve 5. Gün embriyosu nedir tam olarak doktorların önerisi hangisi ? Hangisi daha sağlıklı
glnur90 Svcnbyr bana da erkek denk geldi hep Ama eltim de hamile onun kız mayıs sonu haziran Başı gibi doğumu