rkykaraa 27 haftalik hamileyim 2 aydir kontrolde bebegin suyu fazla çıkıyor seker testi kan idrar testi hepsi yapıldı bi sorun çıkmadı ama sebebini bilmiyorlar surekli kontrol altinda olacaksin dedi doktor basina gelen varmi yardimci olurmusunuz
Sermec rkykaraa maalesef benım başımda canım 27 den beri suyum sınırdan fazla 35+1 haftalık hamıleyım sekerim yok detaylı ultrasonda temız cıktı bebekte iri değil umarım bır sorun cıkmaz erken dogum ya da başka bir şey
rkykaraa Sermec suyun fazla olmasi erken doguma mi sebep. Bende 2 tarama detayli hepsine girdim sorun çıkmadı Bide suyun gelir kanaman olursa hemen gel dedi korktum bebegim biraz tombis sanki ama seker cikmadi ikimizde de suyun azligini biliyorum ama cok olan hic görmemistim
Sermec rkykaraa canım eger su anıden patlarsa erken dogum olabılıyo bir de doktorum su fazlalığından belkı solunum sıkıntısı olabılır dogdugnda dikkat etmemiz lazım dedi inşallah bır sorun yaşamayız
rkykaraa Sermec solunumla ilgili bisey olabileceğini düşünmemiştim insaallah bisey olmadan saglikli sihhatli kucağımiza alalim