Funbaby-1 Arkadaşlar çok doğum hikayesi okudum ama bazılarında Hemşerinin veya doktorun karına bastırma işlemi gibi bir durum söz konusuymuş neyden dolayı bastırıyorlar bilen var mı ?
ikincibebek2 Funbaby-1 icin de biriken pis kan çıksın diye bastırıyorlarmış ama benim ilk doğumum sezeryan oldu öyle bi baskı yapılmadı
MelikeEmre_ Funbaby-1 ben ilk dogumumda suan 2. Bebegime hamileyim belden asagim uyusturuldu bebek karından ciksin diye baskı yapiyorlar diye biliyorum ama yinede tam emin degilim canim.😇
Snmdnz Funbaby-1 sezeryan dogumdan sonra 2 kere bastiriyolar canm icindeki pis akiyomu aksin diye yapiyolar cok can yakici birsey degl zaten
Crescent96 Funbaby-1 15 gün önce doğum yaptım sadece operasyon sırasında bebeği çıkarırken baskı uyguluyorlar ki o da hissedilmiyor zaten. Onun dışında operasyon sonrası herhangi bir baskı işlemi uygulanmadı bana.🌸
Snmdnz Funbaby-1 oda parmagiyla tam gobegine bastiriyor canm 4sene once sezeryan oldum 2 kere yapti hemsire
Kifayet Funbaby-1 Doğumdan sonra odaya çıkınca belli bir saatte 2 kere gelip bastırıyorlar içindeki pis kan çıksın diye dayanılmayacak kadar zor bir işlem değil