Siibeell Zeytininannesi 12. Haftada 2li tarama için gitmiştik sonuçlarımız temiz çıktı cinsiyetimizde kesind egil ama kıza benzettim dedi doktorum 2 hafta sonra kesinleşicek 🤗
Gulbeyazk Zeytininannesi iki hafta sonra çıkacak dün test yaptırdım doktorumuz da o zaman söyleriz cinsiyeti dedi
Ozqe_tolqa Zeytininannesi sonuçlarimiz şükür temiz çıktı üçlü tarama testi.bile yapıldı.haftaya sonucu belli olacak cinsiyetimiz de kız 🥰
Zeytininannesi Siibeell bende 12.haftada gittim ama iki hafta sonra gel dedi bakalım insallah bizim sonucumuz da güzel gelir🙏
Elfayt26 Tarama testi temiz çıktı şükür cinsiyetide erkeğe benzetti ama net bisey söylemedi 16.haftada netleşir dedi ☺️☺️
Zeytininannesi Ozqe_tolqa ne güzel canım hayırlısıyla insallah o da guzel gelir 👍 üçlü testi hangi haftada yapıyorlar
Ozqe_tolqa Zeytininannesi inşallah 15 ve 20 haftalar arası oluyor üçlü test 21 de detaylı ultrason a gircem inşallah
Zeytininannesi Ozqe_tolqa zaman ben kadar hızlı geçiyor Rabbim hayırlıyla güzel sonuçlar alabilmeyi nasip etsin🙏Bende heyecanla cinsiyetin netleşmesini bekliyorum kız gibi dedi ama daha çok küçük zamanı var dedi