Neslihanmetin Bayanlar adetım 3. Gun gecıkti kan tahlili yaptırdım 70.43 çıktı bu şekılde degerı dusuk olan sonradan artıp hamile kalan oldu mu
Kbr_71 Neslihanmetin canım kafana takıp acaba yükseldimi düstümü deme normal hayatına bak ertesi gün yine kan ver Rabbim kucağını dolsuracak insallah
Neslihanmetin Bsrs Allah'ım inşallah inşallah nolur dua edin benm dusuklerdekı ilk degerler 181dı dgerı 112 di bu dusuk cıkınca yazmak istedım💐
Neslihanmetin Beyzasahin ayy gercekten mi Beyza hanım resmen umut oldu yazdığınız inşallah hamilesinşz dua ederseniz cok sevınırim bu mübarek gecede🙏🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰
Beyzasahin Neslihanmetin evet canım hic dert etme valla bende sonradan okudum insanlar yazıyor yok ilk öğrendiğimde 600dü felan ozaman korkuyorsun haliyle düşük mü diye ama değil merak etme sen 🥰
Bsrs Neslihanmetin dualarım seninle canım Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine inşallah bebişin senle olur inşallah değerlerin güzelce artar 🤗
Canan_gun55_ Neslihanmetin kaç haftalık canım yada çok yeniyse o kadar çıkar bnde adetime 3 gün kala test yaptırdığım halde 29 cıktı seninki de sağlıklıdır İNŞALLAH