Busra_korkmazz Mrb kizlar ankara veya konyada kadin dogum doktoru onerilerinizi alabilirmiyim? simdiden tesekkur ederim.. isim dolayisiyla iki sehirde de bulunuyorum oyuzden iki sehirdeki onerilerinizi kabul edebilirim..
Deletedmom270 Busra_korkmazz Akademi hastanesi-tulin yaman Medova hastanesi-azer ulug Büyükşehir hastanesi-hacer yavsan Devlete gidecekseniz 15 temmuzda -zehra bebek -nihan tufan erden -nuray mutlu yildiz -ayse ceren duymuş
Yenianne_ Busra_korkmazz kesinlikle azer aras Uluğ medova hastanesi Konya instagramdan dogumlarini görünce bu doktor diyorsunuz zaten 🌸
Havvamurat Busra_korkmazz Ankara da op Dr güler şahin özel muayenehanesi var ınstagram'dan takip edebilirsiniz
Yavrum_herseyim Busra_korkmazz Eger durumun iyiyse medovada azer uluğ ama orta imkanin varsa buyuksehirde hacer yavsani öneririm medovanin ucretleri cok pahali ama durumunuz yoksa 15 temmuz hastanesinde ayşe ceren duymuş 😊
Deletedmom270 Bu doktoklarin hepsi iyi ilgili insanlar siz size yakin olani internetten yorumlara da bakarak secebilirsiniz
Busra_korkmazz Yenianne_ gordum de dogumlarina bakamadim cok korkuyorum normal dogumdan 😥😥😰😰 hamile olsam dogumu sonra dusunecem daha oraya hic gelemedim 😁