Misssimsek Sefiriniizi estafrullah canım öyle deme kendine. Ben ilkinde öyle yapmıştım değerim 7 çıktı diye herkese ilan etmistik hamileyim diye cahillik ışte. 2 gün sonra 4 e düştü kimyasal dediler. Bida tövbe dedim 1 saat bile erken yaptirmam diye 🙈 bunda da 14 .gündu test günüm doktor öyle söylemişti eşimin ısrarıyla zorla 12. Günde idrar testiyle öğrendim. Ama yine kan vermeye 14.gun gittim. Çok şükür 19 haftalık olduk. Inşallah senin bebeginde seninle. Içime doğdu 💕
Minelimmm Sefiriniizi hayır canım normal gözüküyor korkma 🙏 erken yaptırmışsın ondan az çıkmıştır değerin bende 12 günde kan verdim 133 çıktı 2 gün arayla verdiğim 433 çıkmıştı 🥰❤️
NurEto Sefiriniizi 2 katın cıkmış canm sorun yok ama düzenli baktır 💕 allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inş
Beyzaharun Sefiriniizi tüp bebekte değerler böyle düşükmü başlıyor hiç bilmiyorum cnm yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama ben ilk öğrendiğimde adetim 5 gün geçmişti o gün beta hcg 4041 di 7. Günde 9480 di
Sefiriniizi Beyzaharun tabi normal hamilelikten farklı ama benim tüp bebeğe görevde düşük nasip bakalim
Ymr_yme Benim tup bebek 5.gun embieiyosu 2 taze transfer yapildi gazi üniversitesinde yaptirdim.teansferden 11.gun kan degerim ilk beta 160 cikti.2gun sonra 498 2 gun sonra 1285 cikti pazartesi kese icin cagirdilar bakalim insallah sorun cikmaz
Aykan Sefiriniizi benim ilk kimyasal olmustu 7 çıkmıştı ve tekrar düştü sende düşme olmamış inşallah rabbim nasip eder 💜
Babiko_8 Meraba 5 gün embriyosu 7 gün 19.60 10 gün 62.60 14 gün 74 15 gün 105 18 gün 118 nasıl lütfen yorum yapin