denizimsi18 Yesim_Ikra Yani Namazın başında otururken mi niyet ediyorsun yoksa ilk ayakta niyet edip subhane Fatiha zammı sure okuyup yere oturduktan sonra kalkmadan mi kılıyorsun nasıl kılıyorsyn hep yerdemi
Dkktlbsra denizimsi18 36+4 çok şükür kılıyorm ayakta bazen çok yorgun olursam veya belim ağrırsa oturarak kılıyorm bide yatsı namazı yemekten snra oldğu için daha bi şişiyorm rahatsz oluyorm ozaman kılamıyoruö oturarak kılıyorm
denizimsi18 Dkktlbsra canım otururken namaz kılarken ilk ayaktamı niyet ediyorsun yoksa hep oturarak mi kılıuorsun namazı ❣️🙏🏻
Seymagms denizimsi18 bende 36.haftadayım artık ciddi anlamda zorlanıyorum secdeye eğilince sanki midem agzım dan çıkacak gibi oluyor çoğu zaman bakalım nereye kadar dayanabilicem bilmiyorum oturarak da hiç kılmadım daha önce inşallah Rabbim kolaylığını verir
Dkktlbsra denizimsi18 bi hocamız vardı o derdiki namaz rahatlık değil eğer ayakta kılamıyosanız yere oturup kılın diye aklımda öyle kaldı yere oturup ayaklarımı uzatıyorum üstüne seccadeyi seriyorum öyle kılıyırm
Aysegul33 denizimsi18 bende 6 bucuk aylik hamileyim canim zor oluyo evet sıkısiyo karnimiz bacagimi iyice aciyorm o zamanda tuhaf oluyo oturulabilir bence
Deletedmom138 denizimsi18 benimde kocaman rahat edemiyorum ama kılıyorum zorda olsa. son aylarda otururum diye şimdi zorluyorum kendimi
Nshkn357 denizimsi18 bende 37 haftaligim oturarak kılıyorum hatta bazen oturarak kılmak bile zor oluyo bebek kaburgalarima baskı yapıyo Allah kabul etsin inşallah
Smile18 23..Haftamdayım karnım çok büyümedi ama secdeye eğilirken bazen zorlanıyorum gerginlik oluyor ve namaz sonrası alt tarafımda ağrı oluyor korkuyorum bende. Yinede bazen ayakta bazen oturarak kılıyorum. Allah herkesinkini kabul etsin inşallah 🌸
Tbusraaa denizimsi18 Hayırlı Kandiller canım, ben gebeliğimin ilk başımdan beri oturarak kılıyorum çünkü tansiyon problemi yaşadım hala yaşıyorum. Allah hamilelere oturarak kılabilirler emrini vermiş Dualarımızı bu akşam eksik etmeyelim birbirimizden Allah kabul etsin şimdiden 🤲🏻
_HB_ denizimsi18 33 haftalık gebeyim.2,3 haftadır oturarak kılıyorum. Ayakta hep baskı var ve erken doğum riski de var oyuzden cok dikkat etmem lazım 😣
Tatlisannedilekk denizimsi18 8+3üm, düşük riskim var, bulantım kusmam çok fazla😖🤢 eğilince secdeye gidince kuscak gibi oluyorum oyüzden oturarak kılıyorum namazlarımı cnm. Allah'ım kabul eder inşallah🙏🏻
Betulsna denizimsi18 Ayy Bnde oturarak namaz kılıyorum cnm. İnip kalkınca midem bulanıyor hemde karnım aşırı geriliyor. Rabbim kabul eder inşallahh🤲
BusraDevlet83 denizimsi18 Ben hamileliğimin başından beri oturarak kılıyorum. Allah onu unutmayanların yanındadır. 💜
Kizimmmm denizimsi18 evet daha sorun yaşamadım Allah'a şükür. Skntniz varsa oturarak kılın tabii. Dinde zorlama yoktur.