Ask_H Hll34 canım dilekçe yazıyorsunuz sanırım yada sağlık ocağına gidip siz istediğinizi seçiyorsunuz ordaki sekreterlere söyleyin size yardımcı olurlar...
Hll34 Ask_H sağol kuzum e devlet üstünden e nabıza bağlanarak yapılıyormuş bugün değiştirdim ayın 5inde onaylanacakmış teşekkürler bilgi için 🙏
sonsuzask Hll34 sağlık ocağı takiplerinizi titizlikle yapmalı,sağlık Bakanlığı'nın numarası vardır muhakka arayin,şikayetinizi dile getirilen,paşa paşa ilgilenmesi lazım,bizimkisi Allah için çok iyi ilgileniyor,çok titiz davraniyor
Hll34 sonsuzask teşekkür ederim canım evet bugün 184 ü arayıp şikayet ettim baya ilgilendiler telefonla
Zehra1994 010795 Ellerinde ilaç stoğu mı çok anlamadım da. Dediğiniz gibi Decavit G. Ferro felan içiyorum 😅
Ftsctn_20 Hll34 bagkuru dondurdugunuz vakit eşinizin sigortasından faydalanabilirsiniz. Sağlık ocağı kısmına gelince ben sağlık ocağına 19-20. Haftada kaydolmustum testler vs. O zaman yapmışlardı yani onun hakkında pek bir fikrim yok.
Hll34 Ftsctn_20 canım ben bayan kuaförüyüm vergi levham olduğu için bağkur dondurma şansım yok ya vergi levhamı kapatmam lazım bağkur un iptal olması için onun içinde iş yerimi kapatmış olmam lazım şu bağkur olayı da cidden ayrı sıkıntı 🤦♀️🤦♀️
Ftsctn_20 Hll34 onu bilmiyorum da şöyle söyleyeyim 2012 yılında tütün işiyle uğraşıyorduk ve babam tütünü benim üstüme yaptı sonra dünya kadar borcum oldu evlendikten sonra yani geçen yıl dondurdum ben yanlış hatırlamıyorsam önce muhtarlıktan belge çıkartmistik dilekçe falan yazmisti muhtar sonra kooperatiflere falan gitmiştik baya bı uğraştırıcı işti ama sonunda dondurdular. Tabi sizin ki nasıl olur bilmiyorum.