ebr Nisanin 10 unda Allah Nasip Ederse Detayliya Gircem Insaah Yanimizda Eşimiz Girebiliyor mu acaba ? Birde şeker yuklemesi yaptirrsak bebege zararli oldugunu duydum sizce yaptirmali miyiz ?
NeslihanPiaAbac ebr evet eşinizde girebiliyor hemen hemen bütün gebeler yaptırıyor bebeğin gelişimine organlarına bakılıyor.Şeker yüklemesini de dr niz gerekli görürse yaptırın ki bence yaptırmakta fayda var
Suheda ebr yani doktorunuz yaptir diyosa yaptır bebeğe zararo olacak biseyo doktorlar yapmaz emin ol ama doktorun suphe duymadiysa sekerinden gerek yok ama riskliyse sekerin yaptir tabikidr
Heather ebr eşiniz girebiliyor detaylıya. Ben yüksek risk grubunda olduğum için dr kesin gerekli dedi. Dr unuz gerekli görüyorsa yaptırın şeker yüklemesinide derim.
NeslihanPiaAbac ebr alınan şekerim bir dilim yaşpastadaki şekerden fazla olmadığı söyleniyor.Şekeriniz varsa bebeğiniz daha büyük risk içersinde.Bence bu riski de düşünerek karar verin
OzlEmrah ebr ayrıntılı ultrasona gir Canım ben 20+4 haftalıkken girdim. Şeker yüklemesini benim doktorum yaptırmıyor. Sen bu konuyu bence doktoruna danış
DidemYldrm ebr detaylıya girdim özelde girersen eşin herşeyine gelebilir ama devlette giremiyor maalesef canım şeker yüklemesini benim doktorum yapmıyor
ZerrinErtzYilmaz Detaylı ult.a bugün girdim. Eşimde yanımdaydı. Dr umuzda çok ilgili ve sevimliydi. Özelde eş girebiliyor fakat devleti bilmiyorum. 🤔