prettywoman 29 haftalık hamileyim ama oğluma isim bulamadım.Sanki bir isim duyacağım çok hoşuma gidecek bu olsun diyeceğim gibi geliyor.Duyulmamis anlamı güzel isim tavsiylerinize ihtiyacım var
burcu2600 prettywoman nasipse oglum olacak ben Uluç mete koymayi düşünüyorum uyumlu degil pek ama anlami guzel
Sedatrk prettywoman canım bizde öyle bı isim arıyorduk en son Uraz ismini bulduk hem çevremizde çok duymadik hemde anlamı şanslı talihli demek diye ona karar verdik belki sende beğenirsin 😊
SedaSevval10 prettywoman bende hamileliğimi öğrendikten birkaç hafta sonra bir bebek sayfasında Artun yazan tulum görmüştüm ve içim ısındı birden kesin erkek olacak Artun koyacağım dedim 26. haftadayız oğluşumla 🥰
prettywoman Sedatrk Eylul-Ada2020 Uraz ve Uras isimleri güzel ama hayatı boyunca Uraz mi Uras mi yani s mi Z mi diye sorulur mu diye düşünmüyor değilim 🤦
prettywoman Dmngty gönlünüzden geçen olur inşaallah ama Buğra erkek deve demek anlamı güzel gelmediği için elediklerimden 😄
burcu2600 prettywoman sozcuk anlami yuce saygin kimse demek birde selcuklularda turk beylerine verilen unvan
prettywoman SedaSevval10 ben de o aydınlanma anını yaşayacağımı düşünerek bekledim araştırdım ama içime sinen olmadı isimli hastane çıkışı kapı süsü falan yaptırmak istiyorum ama ismi yok çocuğun
Asl_93 prettywoman biz Alp Arslan koymayı düşünüyoruz canım. Ertuğrul ismi de bana hep güzel gelmiştir eşim istemedi 🙈 arkadaşımın oğlunun ismi de aren o da değişik herkeste yok ☺️
prettywoman Dmngty ameller niyetlere göredir 😅 önemli olan sizin içinize sinmesi ben de bir isme ısınsam kimsenin dediği umrumda olmaz