Nevink Allah nasip ederse bir oglum olacak isim olarak Kerem Ali yada Yusuf asaf dusunduk ama ben kararsizim sizce hangisi daha guzel fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim 🤗Bu arada erkek ismi bulmak cok zormus gercekten cok zorlaniyorum😅
Busra_korkmazz Nevink ikisinden biriyse kerem ali daha iyi yusuf asaf ikisininde sonu uf-af diye bitiyor bi zaman sonra yorucu olur Bence de yusuf asaf Zor.. kerem ali daha kolay
Nevink Busra_korkmazz Babamizin adi Ali ve ben oglumun bir ismininde babasinn ismi olmasini istedigim icin Ali koymayi dusunuyorum esim Ali basta olursa o kullanilir diyor o yuzden Ali'yi sona ekliyorum yoksa Ali Asaf cok guzel tesekkur ederim 🙂
Nevink Busra_korkmazz evet biraz yusufla asaf zor olurmu diye dusunuyorum soy adimiz birlesince hos bir isim oluyor gibi ama
Karadenizf Nevink evet bende erkek ismi arıyorum🥰🥰 kerem ali daha güzel bence. Kerem Asaf da kullanılıyor ve kulağa hoş geliyor 😌
Nevink Karadenizf benim kuzenimin oglunun adi kerem ama kocaman delikanli onda var diye tereddut ettm kuzenimde nolacak sanki biri kucuk bebk biri koca adam dedi bir heves geldi bana bu seferde kendi ablam illa onlarda var duyulmams olsn diye biseyler diyor valla cok kararsz kaldim🙈😅
Karadenizf Nevink Bişi olmaz yaa bütün isimler herkeste artık 😁😁 ben de hem farklı olsun hem yeni nesil herkesin koyduğu isimlerden olmasın diye diye elde var 0 😁😁😁