Hanife9129 Dün sezeryan doğum yaptım doğum sırasından sağ omzunda bi ağrı hissettim bugün eve geldikten sonra öyle bi ağrı oldu ki omuzlarımda ölüyorum zannettim ciddi anlamda böyle bişey yaşayan var mı nasıl geçer bide karnımın içi eriyor resmen nasıl hafifleyecek bu ağrılar??
Ilknur_degrrli1 Hanife9129 agri kesici vermis olmasi lazim karnin icij onu ic omuz icin bol bol kahvr ve su anestezi etkisi
Ilknur_degrrli1 Hanife9129 epidural mi oldunuz nasil gecti ameliyat hissetinizmi ilk ayaga kalkma zormuydu
Mrvrlshn Hanife9129 nescafe ve suyun yanında bir de omzuna sıcak su torbası koy canım o da yumuşatıyo ağrıyı alıyo ben öyle yapmıştım
tugce0606 Hanife9129 geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün sağlık personeliyim inşallah bı an önce toparlanirsin çok yorma kendini evle falan uğraşma zaten sadece hafif hafif yürü ❤️
Hanife9129 Ilknur_degrrli1 doktor da anestezi etkisi dedi ama öldüm öldüm dirildim böyle bi ağrı yok. Daha dün doğum yaptım kahve içsem zararı olur mu acaba
Ilknur_degrrli1 Hanife9129 hyir olmaz zaten tek cozumu turk kahvesi ve sade aci fiktre kahveler nescafe bol bol iç suyu da ihmal etme
Hanife9129 Ilknur_degrrli1 evet epidural oldum çekiştirdiklerini bastırdıklarını hissettim ama acı hissetmedim ama keşke normal doğum yapabilseydim doğum sonrası çok kötü geçiyor bebeğimle ilgilenemiyorum acıdan sütüm gelmiyor
ikincibebek2 Hanife9129 Canım o ağrı 3 gün sürüyor malesef özellikle yatınca çok daha fena ağrı oluyor ben o yüzden ağrılarım geçene kadar oturur pozisyonda uyudum ,, hastaneye gitsen bile ağrı kesici yapıp gönderecekler 1 hafta sabret kuzum geçiyor
Furelcag Hanife9129 canım gaz çıkarttın mı? Çıkartmadıysan eğer omzuna biniyor uş banada doktor demişti😪
Meliha_nur Hanife9129 bizim burda derlerki lohusayken ne olurs ao kalir sana tavsiyem omuzlarini goguslerini usutme ben yok filan diyodum ceket giydim 3 gun gecti agri filan kalmadi