Ozgee25 Ben 12. Haftadayım resmen pantolonlarıma sığamıyorum. Alt karnıma doğru şişkinlik hissediyorum. Sizce ödem mi yoksa bebiş büyümeye mi başladı Herkes de erken diyor karnın çıkması için
Dilekkoc Bende 13+2 deyim aynı şekilde göbeğimde hafif bir şişkinlik çıkıntı var normal bir durum bence 48 kiloyla hamile kalmstım suan 50 kiloyum
Ozgee25 Dilekkoc ben de 62 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum. Böyle giderse nasıl olacak bilmiyorum 😕😕
SeHer1909 AtaMommy ya ne kadar güzel görünüyor maşallah bizde 17 haftadayız kaç kilo aldınız su ana kadar
AtaMommy Ozgee25 yoktu canım şişiyodum ama gazdan dolayı şişip iniyodu 15 den sonra inmemeye başladı doktorumda bebek büyüyor artık gaz değil dedi
SeHer1909 Ozgee25 kız ben 17. Haftada 6 kilo aldm. Bende biraz düşünüyorum nasıl ya diye cünkü 2 kilo oynuyor bazen az bazen fazla kabızlık da etkili sanırım
Ozgee25 Tortilla ne kadar şanslısın işte sen yine bol bol krem sür bir anda çıkarsa daha çabuk çatlaklar oluşur
Misssimsek Ozgee25 bebek olabilir canım cok mümkün bende 9. Haftadan beri Nerdeyse kendi kiyafetlerimi giyemiyorum