Miranmiray Arkadaşlar bugün hastanede doktorum ultrason kağıdının arkasına birşeyler yazmış ama ben hiç birşey anlamadım doktor yazısı falan anlayanlarınız bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Htce19 Miranmiray Miranmiray 23+4 gün diyor, kalp atımı pozitif, Hemogram için kan verilecek ve ogtt dediği şeker yükleme testi yapılacak demiş
_defnee Miranmiray 23 hafta 4 gün gibi bişeyini okuyabildim sadece. Yazdı size verdi ne dedi. Benimkinde böyle yazıyordu. Diyordu şu zaman gel bunu göster ebeye tahlillerin diyordu
Miranmiray Dilara51 Valla kağıda bile bakmadım devlet hastanesine gittim bu sefer ama hiç memnun kalmadım sadece suyun fazla dedi bana kilosunu boyunu söylemedi. Hata kalp atışlarını bile dinlemedi hiç birşey anlamadım bende
HaticeeKckylmz Miranmiray öyle oluyor valla bende eve gelınce çoğu şey aklıma gelıyordu sonrakı kontrole elıme yazdım sorcaklarımı😂
spiker_anne Sermina bilmigorm değil "BİLMİYORUM", Cpr değerini düzelteceğine keşke günlük kullandığın dili geliştirseydin. Cpr hani tıbbi bir terim ya yanlış yazılması daha masum, ama şuraya bilmiyorum kelimesini yazamayan birinin beni düzeltme çabası komik 🤭