Mgmg kese tüpümün yanındaydı canım rahmimde değildi tüpümün yanında gördüler tüpüm parçalanmak üzereydi kese orda büyümüştü ve tüpüm sıkışmıştı doktor oraya bakınca 2 aylık olduğunu gördü hamilelige dair hiçbir belirti yoktu yeni evliyken hemen kalmışım o gebeliğe ilk geceden sonra bi 15 gün devamlı acılı kanamam oldu doktor enfeksiyon kapmissin dedi sade enfeksiyon ilaç o kullandım daha sonraları da uzun bi zaman 2 hafta kadar karin agrım oldu sonra yine adet oldum bi rahatszlik geçirip acile gidip kan verdiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu başka bi devlet hastanesinde bayan doktora gittim kadriye diye 2 hafta boyunca 3 günde bir kan istedi verdim ama hiç muayene etmedi açıklama yapmadi kendi ilçemizdeki doğum doktoru çok iyiymiş son kez ona gittim özele geçmeden o fark etti direkt araştırma hastanesine sevk yazdı ama ordada bisey yapamadılar orasida samsun 19 mayıs üniverstesi tıp fakültesine gönderildim orda bakıldı edildi 1 hafta içinde çok agrım ve kanamam başladı hemen ağrı kesici bile vermeden kuretaj yaptılar el ayaklarımdan tutupta kanamam başladığında kese rahime düşmüştü ama içinde bebek yoktu vücudum emmişti