Deryadgm Selam arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında uygun fiyata detaylı ultrason çeken bi yer arıyorum bilenler çektirenler varsa bilgilendirebilir mi? Bide detaylı ultrason ile ilgili dikkat etmem gerekenler varsa bilgilendirebilir mi teşekkür ediyorum
Ilknur_degrrli1 Deryadgm mhrs den üsküdar hastanesinde var devlet hemde ucretsiz okadar post actm okusaydnz keske oncr kadin doguma gidiosun o kayıt açıyor sana sonra mhrs den takip.et bulursun ben 3 gundur bakıyorum full BOŞ
Af072019 Ben Sefaköy Vera Tıp Merkezinde 320 liraya 23. Haftamda çektirmiştm yaklşık 25 dakika sürdü doktor bebğin her şeyini inceledi rapor, cd ve renkli görüntüsünü verdi
Sareaykilic Bende burda bekleyeyim araştırma yapıyorum. Özel güngören ilgi hastanesi 250 tlye yapıyor ögrendigim en uygunu bu 😊
Ilknur_degrrli1 Sareaykilic mhrs den üsküdar hastanesinde var devlet hemde ucretsiz okadar post actm okusaydnz keske oncr kadin doguma gidiosun o kayıt açıyor sana sonra mhrs den takip.et bulursun ben 3 gundur bakıyorum full BOŞ