Sefaat Selam guzel anneler 37+3 de kontrole gittigimde doktorum suyumun bittiğini hemen dogum icin yatisim yaplmasini istedi zorlu 2 gun sonunda sezaryenle dogum oldu ama bebgim küvezde solunum sıkıntisi var biraz sizlerden dua istiyorum bebgimi yanima alamadim daha
Motheroftwo Sefaat Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah.gebeliğin sıkıntılı mı geçti.özel hastanede mi Doğum yaptın çünkü onlar ufak bir sıkıntıda küvöze alıyorlar hemen ben 34 haftalık Doğum yaptım oğluma erken Doğum oldu 2500 kilo doğdu ve 2 gün küvözde kaldı hızlı nefes alıp veriyor diye.doktorunuz ne diyor bebek ile ilgili ne zaman çıkar gibi
Sefaat Motheroftwo amin insallh Allh razi olsun devlette oldu maalesef burda baska hastane olmadigi icin ben hastaneye yattiğimda suyun kalmamis demisti dr ona rağmen 2 gun suni sanciyla normal olcak diye diretti. o yuzden cocuk doktoru cok yorgun dogmus dedi nefes almakta biraz zorlaniyor dedi suan gozetim altinda bekliyoruz
HicranKzn Allah şifasını versin. Bir an önce kucağınıza alırsınız inşallah. Yaşı uzun olsun rabbim size bağışlasın inşallah🙏🏼🙏🏼
Motheroftwo Sefaat anladım Cnm düzelir sıkma canını Allah yardımcınız olsun.gidip göremiyor Musun bebeğini izin vermiyorlar mı
Sefaat Motheroftwo cok minik 2840 gr dogdu zayif ama Allhn izniyle sutum gelmeye baslasin ordan da ciksin yavrum zamanla duzelir onun harici iyi gorunuyordu
Motheroftwo Sefaat korkma benimki 2500 kilo doğdu.bebeğini kucağına aldığında sütün artar psikolojik seni anlıyorum benimde öyle oldu.tekrar geçmiş olsun
Burcuuuuuu Sefaat Allah kolaylık versin, dua edeceğim size, ben de cuma günü sezaryene gireceğim. Suyum çok azaldığı için alacaklar ve bebeğim iki kilo. İnşallah küvöze girmez. Allah hepimizin yavrularını korusun. 🙏🙏
ZeynepDemiraglar SefaatS Sefaat Rabbim sana sabırlık bebegınede Şifa Versin İnşallahhh moralını hiç Bozma Üzme kendını bundada vardır bi hayır toparla kendını.Bebegınde biran once yuvasına gelır inşallah saglıklı bı şekılde şimdi ki bebekler hemen hemen hepsı küvezde oluyor boyle moral ver kendıne