_defnee Dilarasavull44 Kaynanıza İnanın doktora gitmeyin doğumunuzuda o yaptırır sanırım bir ekstra bir meziyeti var ki tıptan ileride biri
SedaveSusam Dilarasavull44 ben hep erkek gördüm kızım oluyor canım müneccim bişeyi yemediysem eğer değişmez 4-5 doktor değiştirdim 32. Haftadayım😂
_2prensesannesi_ Kaynanan müneccin mi 😁😁 ne alakasi var kaynananın ruyasiyla doktor %100 demis zaten kafanızı niye karistiriyorsunuz saglicakla alin kucaginiza oglusunuzu 😊
Dilarasavull44 _2prensesannesi_ 3 defa doktora gittim başka başka doktorlara erkek dedi kaynanamda bu gün diyoki hep kizin olucakmış gibi rüya görüyorum diyo onunda rüyaları cikiyo benimde içime şüpe girdi
_2prensesannesi_ Dilarasavull44 canim 3 doktorda erkek demis daha suphelenmeye gerek yok bence benimde rüyalarım hep cikar kendimden korkuyorum bazen hatta 😂 ama hamileligimin basindan beri hep erkek bebek gordum ruyamda kizim olacak 😂
Sinemmdru Dilarasavull44 kaynanan kız istiyo demekki 😁 müneccimmi cidden takılma bu kadar doktor ne dediyse o
_vesileaksoy Dilarasavull44 benimde kizcem olacak annem rüyasında erkek görüyor bende önceden erkek görüyorum . Rüya sahihse eğer zaten hep tersi çıkar 😊
Zeyzey90 Dilarasavull44 Değişirse ne olur ki korkuyorsunuz bu kadar? Çocuk ikinizin değil mi eşiniz neye heveslendi? Ben bunları anlamadım şahsen
VLD-61 Dilarasavull44 benimde 4 doktor kız dedi.ama bir tanıdığımız hep erkek diyor.artık umursamıyorum ya
Tukec Dilarasavull44 Doktor kim ki 5 yıl tıp eğitimini bakkaldan aldı sonuçta, kayınvaliden kız diyorsa kızın olacaktır.Sen onu dinle 😂😂😂😂
Gamzenur60 Dilarasavull44 kız görmek erkek bebek demek zaten tersi oluyo. Ben kızıma hamileyken erkek goruyodum kızım oldu. Şimdi de hep kız gördüm oğlum olucak inşallah 30+0 haftalığız. Kaynana de tersi cikiyomus de
_HB_ Dilarasavull44 bence kaynanan cok fazla kız bebek istedği için bilinç altına yerleşmiş oyuzden oyle rüyalar görüyo 😀😀
Fatmanur_yakup17 Dilarasavull44 canım banada erkek demişti 21 haftamda kız olduğunu öğrendim ve bi kişiye doktor kız deyip doğduğunda erkek olduğunu öğrendik
1004nese Dilarasavull44 kaynana kız istiyormuş demekki. Allahdan sağlıklı isteyeceklerine cinsiyet istiyorlar 😏
mertinannesii Kac haftlkken erkk ddi 16da erkk gbi ddi 21de netlşti erkk oldgu rüyamda hep kız görüyrdm ama