Kızlar 7 haftalık hamileyim. Son adet tarihim 6 Ocak. Hamile olduğumu öğrenmeden önce idraryolu enfeksiyonu şikayetiyle 28 şubatta acile gittim benden idrar, kan ve ultrason istendi kanda 0.28 negatif çıktı idarda ise idrar yolu enfeksiyonu denildi ultrasonda da birey çıkmadı doktorum bana (henüz adetim gecikmemişti) cipro 500 mg - tek sefere mahsus 1 bardak suda eritilen monurol 3 g ve buscopan ağrı kesici verdi 1 hafta boyunca kullandım bu ilaçları . Bunları kullan 1 hafta sonra ürolojiye kontrole gidersin dedi . 5 ocakta ürolojiye gittim gebelik var mı dedi bende 1 hafta önce acile gittim Kanda 0.28 negatif çıktığını söyledim doktora benden röntgen istedi . 10 şubatta da eczaneden test aldım çift çizgi çıktı kan testi yaptım 7029 çıktı değerim Hamile olduğumu öğrendiğimde sevincimi buruk yaşadım çok üzüldüm keşke dedim ama nerden bile bilirdim adetim dahi gecikmemişti antibiyotik ve röntgen çekindiğimde. Kadın doğumcuma sordum birşey olmaz dedi. Birkaç röntgenci kişilerle konuştum bizde ya hep ya hiç kuralımız var fetus etkilenirse düşer etkilenmezse düşmez denildi şuna 7. Haftamızdayız geçen gün kalp atışlarını dinledi doktorum. Sizin de fikrinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler