Kürtajdan sonra ne zaman regl oldunuz ben daha henüz olamadım tereddütteyim bugün kan verdim beta hcg kan degerim sıfırlandı mı diye ama sonucu yarın ögrenebilirim çok merak ediyorm ne zaman adet olurum acaba diye..?

45 gun gecti gebe olmadigigima emin olup sogan kuruyle adet oldum

• Cndn bunu yanıtladı.

Mbmb kişiden kişiye göre degişiyormuş demekki bende 40.günümdeym ama henüz olamadm çevremde bir kaç kişi 1.ayı dolmadan adet olduklarını söyleyince bende kendimden şüphelendm acabalar oluştu :))

Tugbax68 demekki normal böyle bizim gibi olanlar varmış bende emin olduktan sonra soğan kürü yapmayı düşünüyordm zaten hakkımız da hayırlısıı..

Cndn evet ya bende ilk kurtajimda 38 gunde oldum adet ama şimdiki kurtajim da bu gun 50 ci gun ama yok ne adet ne gebelik var çildiricam yaa

• Cndn bunu yanıtladı.

Nuriay Gerçekten mi ya ama bence bekle sende adet söktürücü falan kullanma doğal yollarla olmaya çalış belkide gebelik oluşur dikkat et kendine..

Papatyam2017 krktasnihal90 krktasnihal90 ne güzel çoğu kişi sizin gibi ayını doldurmadan oluyor darısı bize önceden neden adet oluyoruz bi bebegmz olsun derdim şimdide adet olmak istiyorm ki daha sağlıklı gebelik oluşsun diye rabbm benm gibi bizim gibi olan herkesin yardımcısı olsun inşş..

Cndn 30. Günde oldum canım ama 45 güne kadar normal demişti doktorum.

• Cndn bunu yanıtladı.

Bsrlmnemr dün doktora gittim kendi doktorum izinliydi başka doktor baktı 3 aya kadar olursun bekle dedi ama bana böylesi normal gelmedi çnkü çok şükür adet düzensizliği herhangi bir sorunum yok bu yüzden 3. Aya kadar olmuyabilrsn demesi şaşırttı..

Cndn ben öyle duymadım canım benim doktorum 45 güne kadar kadar normal demişti ama bilemiycem. Sen de stres yapma stres yaparsan daha da gecikir benim ilk ay 30. Günde geldi diğer ay biraz stresli geçti 30 günü geçti ancak olabildim..

• Cndn bunu yanıtladı.

Cndn bende 45.gun oldum ama bu ay malesef daha gelmedı adet 7 gün gecıktı testler de hep negatıf

Bsrlmnemr bende öyle biliyorum kendi doktorum demişti 45 50 güne kadar normal diye de 3 ay çok fazla geldi banada stres konusunda da haklısın stres gebeliğide herşeyide engelliyor..

Susamvemom hadi ya belki bi mucize vardır umudlandırmak istemem ama kendinden iyice emin ol doktora git istersen..

Cndn herkesin kaybettiği gebeliğe ve bünyeye gore değişiyor.tabi ki stres de önemli bu konuda.ben ilk adeti gördükten sonra bile hala 2 kusur çıkmıştı beta hcg. Düzen değişiyor eski periyoduna gore düşünme tabi degismeyedebilir. Rabbim kimseye yasatmasin böyle bir aciyi.dualarimdasiniz 🤗

• Cndn bunu yanıtladı.