YamurDalklllarBayraktar Merhaba kızlar, 14 haftalık hamileyim, karnımda bazı hareketler hissediyorum, bebek hareketi olabilir mi? Daha erken sanki ama. Ultrasonda inanılmaz hareketli. Zayıf ta değilim. Bu haftalarda hissedenler oldu mu?
Motheroftwo YamurDalklllarBayraktar olur ben 11 haftada hissetmeye başladım gezinmeleri benim 3. Çocuğum olacak nasipse ama oğlumu erken hissetmiştim bu da mı erkek acaba 🙃 sizin cinsiyet nedir
SemraBayraktarAkbas YamurDalklllarBayraktar erkek olabilir ben adam akıllı hissederdim damar gibi atardı
SemraBayraktarAkbas YamurDalklllarBayraktar erkek olabilir ben adam akıllı hissederdim damar gibi atardı
YamurDalklllarBayraktar YamurDalklllarBayraktar Motheroftwo doktor kız gibi ama çok hareketli tam göremedim biraz daha büyüsün netleşir dedi. Benim ilk bebeğim...
YamurDalklllarBayraktar SemraBayraktarAkbas kız dedi doktor ama net göremedi zıplayıp duruyordu daha çok küçük ya bakalım sağlıklı olsun da...
Kajimeraa Bana da oluyor damar atması gibi bu haftalarda gaz hareketliliğini öyle sanıyormuş anneler🙄 En erken 18. Haftalarda başlıyormuş o da ikinci gebelikte